Hopp til innhold

Velkommen

Velkommen til Norsk Ducatiforening Desmodromene. For kr 300 pr år blir du Medlem og kan delta på et tyvetalls arrangement - banedager med instruksjon, fjæringservice, gratis vårsjekk på verksted, organiserte turer, spontanturer, mekaniske dager og andre sosiale samlinger. Vi har holdt på siden 1989, har det veldig hyggelig og ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen.
Logg inn eller Registrer deg

Bilde

Om vår banekjøring


Det er ingen svar i denne tråden

#1 stoppitide

stoppitide
  • Styret
  • 635 innlegg
  • President
  • Stradageneral


  • Kjører på bane

Skrev 14 mai 2016 - 16:05

De berømte banedagene våre er for nybegynnere og racere og alle i mellom. Gyldig Medlemskap i Desmodromene, Nidhogg RR eller Svenska Ducatiklubben må være på plass. Vi har instruktører og alt skjer i ryddige former for sikkerhetens, læringens og gledens skyld. Det er mange som er grundig hekta og det er ikke uten grunn - fantastisk morsomt B)
 
Desmodromene er i nært og tradisjonsrikt samarbeid med idrettslaget Nidhogg RR - vi er av samme slekta og utfyller hverandre. Således kan vi arrangere gode banekjøringer for førere med gateregistrerte sykler og lisensierte førere med dedikerte banesykler kjørende i egne grupper. Medlemmer i Svenska Ducatiklubben er også inkludert.
 
På de fleste dagene våre kan Medlemmene ha med en gjest. Hvis vedkommende har bommet midlertidig på valg av motorsykkelmerke er det tilgivelig - man må bare regne med å bli lettere hjernevasket og omvendt av gleden, samholdet og Ducatimagien....
 
Påmelding og betaling med kort foregår på Deltager.no
https://www.deltager...?s=desmodromene


Deltagerne må sette seg NØYE inn i vår ABC og medbringe utfylt egenerklæringsskjema.
Legg ved fil  2017 - Banekjørings ABC v8.pdf   741,38KB   115 nedlastinger
Legg ved fil  2017 - Bekreftelse banekjøring.doc   118,5KB   98 nedlastinger
Spørsmål? Send gjerne en mail til corse@desmodromene.com

Desmo RS 4. juli 2014 027.JPG

Chief Mod Addiction Enabler

 

"old enough to know better, young enough to not care, experienced enough to do it right" :ph34r:
Svar på dette emnet