Hopp til innhold

Velkommen

Velkommen til Norsk Ducatiforening Desmodromene. For kr 300 pr år blir du Medlem og kan delta på et tyvetalls arrangement - banedager med instruksjon, fjæringservice, gratis vårsjekk på verksted, organiserte turer, spontanturer, mekaniske dager og andre sosiale samlinger. Vi har holdt på siden 1989, har det veldig hyggelig og ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen.
Logg inn eller Registrer deg

Bilde

Omtrent slik foregår det på våre banedager


Det er ingen svar i denne tråden

#1 stoppitide

stoppitide
  • Styret
  • 635 innlegg
  • President
  • Stradageneral


  • Kjører på bane

Skrev 14 mai 2016 - 16:20

Det kommer av og til noen spørsmål om hvordan arrangementene foregår. De fleste vet at man kjører rundt og rundt på en trygg bane, men det er ikke like åpenlyst hvordan ting & tang i praksis fortoner seg.

Miljøet er preget av lave skuldre og lite kjekkaseri - alle prøver å være hjelpsomme og de frivillige står på knallhardt for å lage opplevelser medlemmene kan ha glede og nytte av. De frivillige bruker masse tid før/etter og ofrer på rundgang hele dagen uten å kjøre selv - for at medlemmene skal få utøve favoritthobbyen sin. Banedagene er svært populære og det er ikke så vanskelig å forstå når man ser på alle smilene og registrerer hva folket lærer og presterer.

Her følger bilder og små forklaringer på noe av det som foregår på en typisk banedag. Nybegynnere og viderekomne - inndelt i grupper etter erfaringsnivå - alle koser og morer vi oss, lærer motorsykkelkjøring, utveksler kunnskap og knytter vennskapsbånd - alt sammen bygget rundt felles interesse for Ducati.

Bilder: 1)Man registrerer seg i sekretariatet 2)Teknisk kontroll 3) Intervju for å sikre riktig musikknivå 4)Gruppen som skal utpå samles 5)Alt styres og overvåkes fra Race Control 6)Instruktør leder an i grønn gruppe

Desmo RS 4. juli 2014 001.JPG

Desmo RS 4. juli 2014 007.JPG

Desmo RS 4. juli 2014 008.JPG

Desmo RS 4. juli 2014 024.JPG

Desmo RS 4. juli 2014 030.JPG

Desmo RS 4. juli 2014 029.JPG

Chief Mod Addiction Enabler

 

"old enough to know better, young enough to not care, experienced enough to do it right" :ph34r:
Svar på dette emnet