Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Desmodromene Rogaland hadde nok en gang et godt oppmøte og en fantastisk helg på Rudskogen under DW 2020. Vi fikk fylt opp 2 pitbokser med noen gjester også denne gang. Stor takk til Desmodromene, Corse gruppen, Nidhogg og frivillige ildsjeler som er med å steller i stand dette år etter år. Mucho Gracias! Noen bilder fra oss i Vest.
 4. Morten og Nancy inviterer Desmodromene Vest til besøk og sosialt i selveste Apex Garasjen deres på Åkrehamn, Karmøy. Lørdag: Felles kjøretur fra Sandnes/Stavanger. ( Haugalandet møter oss på veien) Det blir MotoGP kvalik på lørdag, grilling, øl, kaffe, vakkse preik og sosialt. Mulig for overnatting for de som ønsker det hos Morten og Nancy ( 7-8stk soveplasser) opptil mer om en ønsker å sove tett. Telt muligheter i hagen også. De som tar dette som en dagstur returnerer hjemover selv ved ønsket tid. Søndag: MotoGP Race og nødvendig restitusjon etter lørdags kvelden. Hjemreise ved enighet. Vi som kommer Sør i fra møtes på Circle K Lura ca 10.00 tiden, å kjører i sammen opp til Karmøy. Vi svinger innom Sigma Motor på veien Kjekt om Haugalands gjengen vil møte oss i Arsvågen for felles kjøring. OBS OBS! Pga Covid-19 så er maks deltakelse 20stk. 1mtr avstand om mulig og generelt hygiene. Ikke symptomfri eller uggen i formen. Hold deg hjemme
 5. Obs obs! Pga Covid-19 så er maks deltakelse på 20stk og 1mtr avstand. MC UTSTYR inviterer til "klubbkveld" i deres butikk med servering av Pizza, Brus og kaffe som er på huset. Mye av samme opplegget som i fjor. Dette blir fra Kl 18:00 etter at de stenger dørene for andre kunder, det vil bli utover kvelden så lenge som det trengs. Agenda: - Kaffe og mat, sosialt - Kristian hos MC utstyr presenterer Alpinestar sin nye airbag vest og annet sikkerhets utstyr. - Presentasjon av nyheter m.m Det blir selvfølgelig GODE TILBUD i HELE butikken denne kvelden for oppmøtte medlemmer. DET KREVES ET MINIMUMS OPPMØTE PÅ 13 STK FOR AT DETTE ARRANGEMENTET SKAL GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT. DEADLINE FOR PÅMELDING ER 14 AUGUST, BINDENE OG GRATIS DELTAKELSE. Er været med oss så kjører vi sykkel For de som ønsker så kan vi evt få til en kjøretur i forkant. Håper Nordfylket også har mulighet til å stille
 6. Kjøretur til Lysebotn i tradisjonens tro. Møtes ved Circle K Lura kl 10:00 for felles oppmøte før turen går til Ørneredet/ Lysebotn via Sviland- Oltedal- Sirdal. De som ønsker kan også møte opp i Oltedal hvor vi plukker opp på veien i forbi farten. Felles lunsj på Ørneredet ved ankomst. De som ønsker tar turen helt ned i Lysebotn. Det legges opp til en «rask» kjøregruppe og e «normal/ sakte» kjøregruppe slik alle kan kjøre fint og sikkert etter eget tempo uten form for fartspress. Det tas hensyn til Covid-19 mtp smittevern o.l. 1mtr avstand. Med værforbehold. Vel møtt!
 7. Gira på litt Sørlands idyll? Reprise fra fjordårets fantastiske tur til Kristiansand via fjellet. Lørdag 20/6 til Søndag 21/6. Ruten blir ca Sandnes/ Stavanger - Sirdal- Tonstad- Eiken- Evje- Kr.sand og blanding av fjell og kysten hjemover. Ingen E39 og bare fryd. Overnatting på hotell i Kr.sand ( Comfort Hotell) midt i byen, pils og en god middag i sommervarmen Ca 900 +- for 1 natt inkl nydelig frokost. Midt i byen. Overvåket og avstengt innendørs parkering på hotellets område. GoCart løp på Evje banen på hjemveien Kanskje vi treffer på noen Sørlendinger eller andre på Ducati der nede også?! I følge dagens værprognoser for kommende helg, så står det ikke på været iallfall. Men med forbehold. Noen som kunne tenke seg å være med? Vi reiser nå uansett 🏍 Oppmøte Circle K Lura kl 10:00. Hver enkelt ordner seg selv hotell rom på Comfort Hotell Kristiansand.
 8. Litt bilder fra vår midtukes minitur fra nord Rogaland! Godt oppmøte midt i uken med kjempeflott vær. Det ble en tur østover mot knapphus via hervik og skjoldastraumen. De få heldige som hadde muligheten fikk seg til å med en "kjøredresspils" Takk for laget til dere som deltok ✌ Må det bli mange flere
 9. Nei, vi bruker ikke det lenger. Hvis du lurer på om du trenger det for å oppnå medlemsfordeler så er metoden at man logger seg på hjemmeside eller FB Medlemsgruppe i 'kassen' og således dokumenterer gyldig medlemskap.
 10. Hei! Hvor finner jeg mitt medlemsnummer? Mulig jeg er blind men finner det ikke i e-post, ikke på profil, ikke på "mitt medlemskap". Takk for hjelpen
 11. Førstegangs Ducati-eier. Nylig kjøpt meg en Ducati Monster 696 2011 modell med kun 5000km på telleren. Gleder meg til å få luftet denne sykkelen fremover!

 12. Viser til min påmelding som "invitert gjest" på deres banedag 1.juni 2020. Har nå lastet ned og lest deres ABC for kjøring/opptreden , samt egenerklæringsskjema. Dette fyller jeg ut og tar til dagen. Ser at dere ikke tillater slick/racing dekk i gate-gruppene.. Er det mulig å tape lys/ skru av speil og skilt og kjøre i gruppe for racing sykler med slick ? Mvh Vegar
 13. Folks! Vi foreslår følgende Strada-tur og opplegg fra fredag 29 til søndag 31 mai. Deltakere fra Nord- og Sør-Rogaland. ( Desmodromer fra hele landet er selvfølgelig også velkommen til å være med) Desmodromene kjører enkeltvis eller avtaler reisefølge til Sand. Opp mot 2 1/2 time fra Stavanger, avhengig av ferje, og cirka samme reisetid fra Haugesund/Karmøy. Vi bor på Suldal hotell vis a vis ferjekaien på Sand. Enkelt men rent og pent hotell med supert vertskap. Hotellet tilbyr p.t. 10 enkeltrom og 4 dobbeltrom (twin beds). Dette kan endre seg pga kanselleringer. Prisen per overnatting er 675 kroner (flat pris for alle) og den inkluderer frokost og evt matpakke. Gratis kaffe etc tilgjengelig døgnet rundt. Hotellet har ikke servering av annen leskende drikke, men vi har lov til å ta med oss. Coop like ved selger eksempelvis øl fram til klokken 2000. Hotellet har p.t. heller ingen middags servering grunne COVID-19, men vi avtaler med bistroen på Sand, Kulp, som lager god mat. Den bringes til hotellet. Alternativt kommer kjøkkensjefen på Kulp til hotellet og koker for oss der. Turen lørdag går på tildels krevende veier og vi følger Strada-reglementet for kjøring på store deler av turen. På et par egnede strekk kan vi åpne for to grupper, rask og touring. Dersom - men det skjer selvsagt ikke - været vender seg litt vått, så kan ruten justeres. Flott kjøring blir det uansett. I første omgang ønsker vi å lodde stemningen for et slikt opplegg. Bindende påmelding følger litt lenger fram og er endelig èn uke før den aktuelle helgen. Fredag 1800- Vi møtes på Sand for en kjøredresspils, forhåpentligvis på terrassen. 2000 Middag og sosialt samvær Lørdag 0845 Førermøte utenfor. Alle ferdig kledd og med full tank. 0900 Stradatur ca 25 mil på tildels svært smale og svingete veier og gjennom fantastisk natur. 1300 Lunsj bestilt - pause og bensinfylling 1400 Turen fortsetter 1700 Tilbake på Sand - kjøredresspils 1900 Middag Søndag Frokost og avreise. Korteste vei hjem eller vi kan, hvis ønskelig, legge opp «omveier» hjem. Er du med?
 14. Ser ut til å gå greit https://www.mcavisa.no/single-post/2020/04/30/Varsleppet-pa-Jaren-gar-som-planlagt GOD TUR!
 15. God tur folkens, hold ut det kommer bedre tider
 16. For interesserte så vil Vårsleppet 2020 gå av stabelen i tradisjonens tro tross COVID-19. Unntaket i år er at arrangør informerer om at det ikke blir noen stopp i år eller arrangement på Klepp ved endt kjørerute. Felles avreise Klepp ( Turn hall 11:00) Ruten er som alltid: Klepp- Sandnes-Stavanger-Ålgård-Krossmoen-Egersund-Ogna-Varhaug-Nærbø-Bryne-Klepp. Avreise: Klepp: 11.00 Ankomst: Sandnes: 11:10 Stavanger: 11:20 Ålgård: 11:50 Krossmoen: 12:20 Egersund: 12:30 Fra Egersund: 12:40 Ogna: 13:10 Varhaug: 13.25 Nærbø: 13.35 Bryne: 13:45 Klepp: 13:55 Er du interessert i å kjøre Vårsleppet i sammen med en gjeng Ducatier så kan du møte oss på Circle K Lura kl 10:00. VI kjører i fellesskap til Klepp for å være med på starten av toget, evt vente på Circle K til de passerer oss, hvor vi kjøre inn i toget på E39 retning Stavanger og følge ruten så langt en selv orker. Været er ikke meldt så helt verst 1 mai i år. Vel møtt!
 17. Folkens! Vi prøver med årets første tur søndag den 19.04.20. Kl 12:00 Gjesdal Spinneri. Grunnet COVID-19 situasjonen så tar vi selvfølgelig et par grep og hensyn ifm FHI sine råd og anbefalinger mtp smitte overfor hverandre. Liten og ingen smittefare i sin egen hjelm, derav ingen smitte på kjøretur. Ved oppmøte på Spinneriet eller generelt ved stopp langs veien, vennligst ikke parker tett opp i mot sykkel på siden av deg. Blir det flere så kan vi praktisere på parkere gruppevis 5 og 5stk. Samme ved sosialt, hold 2 mtr avstand og mindre grupperinger på 5stk. Er du bekreftet smittet eller symptomer, så ønsker vi heller ditt oppmøte ved neste anledning Ellers håper jeg noen bruker denne flotte søndagen med å børste litt støv av Ducatien og litt rustløsing i svingene å møter opp. Åpen for forslag for kjøtetur. Foreslår selv runde opp til Gloppedalsura- Vikeså- Bue- Undheim - Brusand. P.t å så er det meldt 13gr og strålende sol på denne dag. Vell møtt!
 18. Endelig tilbake på 2 hjul igjen. 
  Selvsagt er det Ducati igjen.

  For et par år siden solgte jeg min sorte Monster S2R800, som jeg da hadde fått helt optimal. Trodde jeg var ferdig som MC sjåfør.

  Men ifjor førte omstendighetene til at jeg igjen er den stolte eier av en Ducati. Min 3. Og for første gang med kåpe. En sykkel for langturer. ST3. 
  Nå gleder jeg meg til en full sesong og måtte selvsagt melde meg inn i Desmodromene igjen. La det bli vår 😎

  89ED00E6-D52F-47EB-A697-AB10BA99DC0A.jpeg

  F1E5C24A-074D-4840-A309-1F5E9AEA9FEA.jpeg

 19. Flott , kanskje det dukker opp noen fra Østlandet også . Fks på Hardanger og Lysebotn turene, time will show. Oppdater med datoer og tider så kan vi følge med.
 20. KjetilF

  Ekers forhandlerdag 1. mai

 21. stoppitide

  Espresso Tour

  Stilfull nytelsestur med korte distanser og mye påfyll https://www.desmodromene.com/topic/975-espresso-tour-13-september/
 22. stoppitide

  VEIEN

  until
  VEIEN heter VEIEN fordi den fortjener det. Hard core touring https://www.desmodromene.com/topic/976-veien-29-30-august/
 23. stoppitide

  Til fjells, Vågslidtun

  until
  Deilige mil på Ducati, hyggelige folk fra hele landet å dele øl med og en fin miniferie https://www.desmodromene.com/topic/977-til-fjells-vågslidtun-14-16-august/
 24. until
  Har du ikke vært på pilgrimsreisen din ennå, så er dette den perfekte måten.... https://www.desmodromene.com/topic/911-world-ducati-week-17-19-juli-2020/ Flyttet til 2021
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines