Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. Gjest

  Hypermotard

  Noen som har kjennskap/ tidligere eiere til Hypermotard 796 Regnr: DU2036. Svar kan også sendes på [email protected],. Mangler code kortet til nøkler så skulle gjerne hatt det.
 3. Siste uke
 4. Tidligere
 5. Da har jeg fått målt skivene hos Eker, og den ene skiven var skjev og må byttes.

 6. Lucas

  Deppefest SØR 2018

 7. Klikk på punkt 1. Velg bilde(r) fra galleriet i mobilen eller fra bildebiblioteket i din pc Klikk på punkt 2.
 8. stoppitide

  Deppefest 2018

 9. stoppitide

  Espresso Tour

 10. Mitt medlemskap --> Mine Detaljer --> Betalingskort Legg til nytt Kort Fyll inn kortinfo og klikk "Send" Bekreft at ditt kort har blitt lagt til i listen Enjoy!
 11. Inajoy

  Oppgradert hjemmeside 🎂

  Bra jobba CC
 12. Christoffer Cappelen

  Oppgradert hjemmeside 🎂

  Betaling av medlemskap virker nå som planlagt. Foreningen aksepterer Visa, Mastercard og Pay Muligheten for å lagre Visa og Mastercard for å bli automatisk trukket ved fornyelse har en feil, men jeg regner med å få dette i orden før årsskifte når de aller fleste skal betale for neste års moro
 13. Christoffer Cappelen

  Oppgradert hjemmeside 🎂

  Desmodromene støtter nå betaling av medlemskap også med Apple Pay!
 14. Bekkedal

  Oppgradert hjemmeside 🎂

  Dette ser lekkert ut, bra jobba!
 15. www.desmodromene.com er oppdatert! Samme løsning men i ny og forbedret utgave. Mye er likt, noe er nytt men alt i alt har vi en mer robust håndtering av medlemsregister enn tidligere. Vi har noen utfordringer med selve betalingsløsningen men dette er det forventet en løsning på rett over helgen (ETTF: 3-5 September) Alle som ønsker å registrere seg kan i mellomtiden bare registrere seg også vil disse bli fulgt opp så snart betalingsløsningen er på plass. Tilbakemeldinger er bra, legg gjerne igjen en kommentar!
 16. Tung service på hjemmesiden. "Men at work"
 17. Hei! Jeg har lagt merke til at forum-oversiktene ikke viser nye svar i tråder. Eksempel: https://www.desmodromene.com/index.php?/forum/13-strada-turer/ Flere av trådene har nyere svar enn det som vises i oversikten. (For eksempel trådene Spontantur 2018-tråden, Vågslid-turen men flere andre også. Det gjelder også andre underforum.) Antall svar vises heller ikke korrekt i oversikten. Spontantur-tråden vises som 16 svar i oversikten, men har faktisk 19 svar. Så lenge det er slik er det vanskelig å lese forumet og få med seg det som skjer.
 18. Ute av FB ikke tross betalt, men pga ubetalt medlemskap (som forfalt 24. april med mail-varsel en ukes tid tidligere). Les forøvrig forklaring oppover i tråden. ... og fremdeles hyggelig å ha deg med
 19. Upptäckte precis att jag är ute ur FB-gruppen trots betalat medlemskap. Tippar på att det har att göra med att mitt medlemskap löper från Maj till Maj kanske... Detta gick visst inte att ändra på sist jag frågade... Vill ju gärna vara med på FB /Håkan
 20. Kan jo slenge på et par bilder selv
 21. Straks klar for første banedag. Har du meldt deg på?
 1. Last inn mer aktivitet
 • Medlemsnytt

  Vil du motta epost og oppdateringer fra foreningen?`(ække som før når man fikk uten å bli spurt)(nå må du krysse av for å få viktig informasjon)

  Jeg vil ha oppdateringer
×

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer