Hopp til innhold

Velkommen

Velkommen til Norsk Ducatiforening Desmodromene. For kr 300 pr år blir du Medlem og kan delta på et tyvetalls arrangement - banedager med instruksjon, fjæringservice, gratis vårsjekk på verksted, organiserte turer, spontanturer, mekaniske dager og andre sosiale samlinger. Vi har holdt på siden 1989, har det veldig hyggelig og ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen.
Logg inn eller Registrer deg

Bilde

Om Norsk Ducatiforening Desmodromene og våre arrangementer


Det er ingen svar i denne tråden

#1 stoppitide

stoppitide
  • Styret
  • 800 innlegg
  • President
  • Stradageneral


  • Kjører på bane

Skrev 14 mai 2016 - 15:38

Velkommen til hyggelig fellesskap basert på interessen for Ducati og til vår forenings mange muligheter på bane, vei og cafebord  :) Vi feiret 25 år i 2014 - lang erfaring og rike tradisjoner.

Norsk Ducatiforening Desmodromene er en landsdekkende forening for deg med interesse for motorsykler med motor av merket Ducati. Foreningen er registert som frivillig organisasjon i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 892310742.

Alt vi gjør og arrangerer er basert på dugnad fra frivillige ildsjeler, medlemmenes innsats og kontingenten på kr 300,-.
 
Bli Medlem? Så bra! Klikk øverst til høyre og følg instruksjonene (funker kun i fullversjon, IKKE i appversjon) De som er Medlem kan også bli med i vår lukkete facebookgruppe  https://www.facebook...282778/?fref=ts
 
Vi arrangerer et titalls turer i året og de kaller vi Strada-turer. Korte, lange og/eller stilfulle.... kjørt etter et sikkerhetsreglement og delt inn i grupper etter erfaring. Samler fra en håndfull til 50-60 deltagere.
 
Årlig har vi også mekaniske (Meccanica) seminarer og work shops. Hjelp og råd med f.eks. fjæring, vedlikehold, prepping av syklene til banekjøring og andre nyttige temaer.
 
Det tilbys også konkrete tilbud for Medlemmene - f.eks. 10% rabatt på Ducati Performance tilbehør og klær (også Dainese) hos Løvaas Motor, rabatt på deler hos Plassen Racing Parts, et knallgodt dekktilbud hos Dekk1. Vi samarbeider aktivt med forhandlerne Løvaas Motor og Eker Performance som begge bidrar med arrangementer og spontane tilbud.
 
Velkommen :)


Kontaktpunkter:

president@desmodromene.com
medlem@desmodromene.com
kasserer@desmodromene.com
corse@desmodromene.com
support@desmodromene.comTour 2011 021.JPG

WDW 2010 028.JPG

WDW 2010 046.JPG

Chief Mod Addiction Enabler

 

"old enough to know better, young enough to not care, experienced enough to do it right" :ph34r:
Svar på dette emnet