Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/01/2018 in all areas

 1. 3 points
  Hei folkens, Her kommer den midlertidige årsplanen for 2020. Det vil komme egne poster og oppdateringer ang de forskjellige arrangemangene når det nærmer seg.
 2. 2 points
  Nei, vi bruker ikke det lenger. Hvis du lurer på om du trenger det for å oppnå medlemsfordeler så er metoden at man logger seg på hjemmeside eller FB Medlemsgruppe i 'kassen' og således dokumenterer gyldig medlemskap.
 3. 2 points
 4. 2 points
  Flott , kanskje det dukker opp noen fra Østlandet også . Fks på Hardanger og Lysebotn turene, time will show. Oppdater med datoer og tider så kan vi følge med.
 5. 2 points
  Nok en gang var årets vårslipp i Arendal ferdig, hvor det var ekstrem mange sykler. Vi samlet oss på torvet og fått "utstilt" 10 ducatier. Flott tur med god selskap, over 20 grader var det også, så det ble is og kaffe. Widar sitt bygg kunne også vises fram (mens han bygger på multistrada'en), og @Daniel var en av de som fikk lov til å prøvesitte den. Virker som han sier: "men det her var jo feil merke". jaja....usikker på det... Vi var også heldige og ble invitert til kake og kaffe hos @janstaleholst og @hildeholst Ble veldig kooooz.
 6. 1 point
  Folks! Vi foreslår følgende Strada-tur og opplegg fra fredag 29 til søndag 31 mai. Deltakere fra Nord- og Sør-Rogaland. ( Desmodromer fra hele landet er selvfølgelig også velkommen til å være med) Desmodromene kjører enkeltvis eller avtaler reisefølge til Sand. Opp mot 2 1/2 time fra Stavanger, avhengig av ferje, og cirka samme reisetid fra Haugesund/Karmøy. Vi bor på Suldal hotell vis a vis ferjekaien på Sand. Enkelt men rent og pent hotell med supert vertskap. Hotellet tilbyr p.t. 10 enkeltrom og 4 dobbeltrom (twin beds). Dette kan endre seg pga kanselleringer. Prisen per overnatting er 675 kroner (flat pris for alle) og den inkluderer frokost og evt matpakke. Gratis kaffe etc tilgjengelig døgnet rundt. Hotellet har ikke servering av annen leskende drikke, men vi har lov til å ta med oss. Coop like ved selger eksempelvis øl fram til klokken 2000. Hotellet har p.t. heller ingen middags servering grunne COVID-19, men vi avtaler med bistroen på Sand, Kulp, som lager god mat. Den bringes til hotellet. Alternativt kommer kjøkkensjefen på Kulp til hotellet og koker for oss der. Turen lørdag går på tildels krevende veier og vi følger Strada-reglementet for kjøring på store deler av turen. På et par egnede strekk kan vi åpne for to grupper, rask og touring. Dersom - men det skjer selvsagt ikke - været vender seg litt vått, så kan ruten justeres. Flott kjøring blir det uansett. I første omgang ønsker vi å lodde stemningen for et slikt opplegg. Bindende påmelding følger litt lenger fram og er endelig èn uke før den aktuelle helgen. Fredag 1800- Vi møtes på Sand for en kjøredresspils, forhåpentligvis på terrassen. 2000 Middag og sosialt samvær Lørdag 0845 Førermøte utenfor. Alle ferdig kledd og med full tank. 0900 Stradatur ca 25 mil på tildels svært smale og svingete veier og gjennom fantastisk natur. 1300 Lunsj bestilt - pause og bensinfylling 1400 Turen fortsetter 1700 Tilbake på Sand - kjøredresspils 1900 Middag Søndag Frokost og avreise. Korteste vei hjem eller vi kan, hvis ønskelig, legge opp «omveier» hjem. Er du med?
 7. 1 point
 8. 1 point
  For interesserte så vil Vårsleppet 2020 gå av stabelen i tradisjonens tro tross COVID-19. Unntaket i år er at arrangør informerer om at det ikke blir noen stopp i år eller arrangement på Klepp ved endt kjørerute. Felles avreise Klepp ( Turn hall 11:00) Ruten er som alltid: Klepp- Sandnes-Stavanger-Ålgård-Krossmoen-Egersund-Ogna-Varhaug-Nærbø-Bryne-Klepp. Avreise: Klepp: 11.00 Ankomst: Sandnes: 11:10 Stavanger: 11:20 Ålgård: 11:50 Krossmoen: 12:20 Egersund: 12:30 Fra Egersund: 12:40 Ogna: 13:10 Varhaug: 13.25 Nærbø: 13.35 Bryne: 13:45 Klepp: 13:55 Er du interessert i å kjøre Vårsleppet i sammen med en gjeng Ducatier så kan du møte oss på Circle K Lura kl 10:00. VI kjører i fellesskap til Klepp for å være med på starten av toget, evt vente på Circle K til de passerer oss, hvor vi kjøre inn i toget på E39 retning Stavanger og følge ruten så langt en selv orker. Været er ikke meldt så helt verst 1 mai i år. Vel møtt!
 9. 1 point
  Ser ut til å gå greit https://www.mcavisa.no/single-post/2020/04/30/Varsleppet-pa-Jaren-gar-som-planlagt GOD TUR!
 10. 1 point
  God tur folkens, hold ut det kommer bedre tider
 11. 1 point
  until
  Tradisjonen tro så prøver vi i år igjen. Klikk her for info: https://www.desmodromene.com/topic/974-meccanica-løvaas-motor/
 12. 1 point
  MotoGuzzi-klubben inviterer til Italiensk treff i pinsen. På Kvås i Agder, sier de. Jeg vet ikke om dere skal utenbys den helgen http://www.motoguzzi.no/
 13. 1 point
  MotoGuzzi-klubben inviterer til Italiensk treff i pinsen. På Kvås, sier de http://www.motoguzzi.no/
 14. 1 point
  Her kan man skrive om spontanturer 2020
 15. 1 point
 16. 1 point
  Flott , kanskje det dukker opp noen fra Østlandet her også, time will show
 17. 1 point
  Meget hyggelig kveld med Desmosør gjengen. Nok en bra deppefest med god mat og gaver. Takk til Løvaas og MCTeknikk for bidrag.
 18. 1 point
  Fantastisk tur idag i september måned med over 16 varmegrader og sol. Turen gikk ytre vei mot Mandag fra Kristiansand også videre til Evje og tilbake mot Arendal/hynnekleiv/kristiansand. Takk for turen!
 19. 1 point
  Desmodromene Vest møtte Øst, eller Øst møtte Vest.. Alt etter som! Det var iallfall 13stk på sykkel fra Rogaland og 5 stk som kom langveis fra for å møtes på Ørneredet på toppen av Lysebotn. Nydelig vær hadde vi denne dagen, kunne faktisk ikke blitt et bedre MC vær med ca 20gr og sol. Ducatiene sto utstilt på rekke og rad til publikum og turisters store begeistring ( Se bilder) Tur ned "hårnåls" svingende til Lysebotn for en liten is pause før turen bar opp igjen. Felles måltid med alle Ducatistene til flott utsikt. Vi lagte såpass stor oppmerksomhet når vi kom brumlende mellom fjellene at vi jaggu klarte å verve med oss et par nye medlemer på parkeringen også denne dagen Håper vi kan gjenta noe lignende en gang med enda flere oppmøtte og mer sosialt og kjøring sammen. Bildene sier sitt!
 20. 1 point
  Noen fine bilder jeg og @Daniel tok på tur
 21. 1 point
 22. 1 point
  Nok en fantastisk tur, litt kaldt enda. Men deilig å kjøre
 23. 1 point
  Bra oppmøte forrige helg! Vi treffes idag søndag 07 april også! CirkleK grimstad kl 13:30. Vi sees!!
 24. 1 point
  Skal vise sykkel på fredag i Arendal, ellers hadde jeg vært med! Mvh PK
 25. 1 point
  Torsdag 28 mars: Sesongen er i gang! +14 grader! Vi treffes kl 16 på CirkleK grimstad også kjører en tur til lillesand for is/kaffe/boller/younameit. Bli med!!!
 26. 1 point
  until
  Vi gjentar fjorårets suksess og setter kursen mot Kragerø Resort 18. – 19. mai. Vi bruker dagen på finfine veier, legger inn en hyggelig lunsj og ankommer hotellet utpå ettermiddagen. Lørdag ettermiddag og kveld er «sosialt» og «velvære» nøkkelord med kjøredresspils, bading, god mat og drikke. Dette er en tur som egner seg for alle. https://www.desmodromene.com/topic/833-sydentur-til-kragerø-18-19-mai/
 27. 1 point
  Fantastisk kveld med desmodromene-sør Vi ble 13stk som møtt opp Det ble 2 heat, og en finale hvor kardemomme gutta Daniel og Joakim var med i palen sammen med Jørgen. Grattis til Joakim med første plass. Men om man skal kun se på rundetidene (noe som Joakim vil nok ikke se på ) så ble de slik: 1. Daniel 46.56 2. Jørgen 46.60 3. Morten 46.79 4. Joakim 46.82 5. Lucas 47.57 6. Hans Jørgen 47.67 7. Rune 48.21 8. Rolf 49.05 9. Kairon 49.14 10. Magnar 49.85 11. Roy 50.43 12. Geir 50.49 13. Nantana 52.61
 28. 1 point
  Vi satser på et fantastisk år sammen på veien/bane. Håper mange har mulighet til å bli med på mest mulig. Her er en liste over faste fellesturer + banedager. I tillegg så kan man følge spontanturtråden. • 18 januar: GoKart CUP • 01 mai: Vårslipp i Arendal • 04 mai: MC dag Kristiansand + Gratis Vårsjekk/Dyno ++ for medlemmer hos MCTeknikk • 18-19 mai: Sydentur til Kragerø • 28 mai: Banedag med Desmodromene (kun for skiltsykler) • 08 juni: Banedag med Desmodromene • 22 juni: Løvaas forhandlerdag . 29 juni: Lysebotn, treffer Desmodromene Vest. • 03-04 august: Ducati Weekend • 23-25 august: Troll Rally Fyresdal • 15 november: Deppefest-Sør
 29. 1 point
  Deppefest i Rogaland 2018 Distrikt Rogaland avsluttet offisielt en fantastisk sesong 3 november med en kanon Deppefest i godt lag. Vi ble hele 17stk til bord med nydelig julebuffet levert av Villmarksenteret på Ålgård. Var så heldige å fikk låne Moto Tech sitt verksted for anledningen å dekket opp til langbord. Flotte premier og give aways til hele gjengen. Hovedpremien gikk til første plass på Ducati quizen ( Jon Kristian) tett etterfølgt av Steffen på 2.plass og delt 3.plass mellom Morten og Ørjan. Hovedpremien til 1.plass levert av Sigma Motor på hele 4500kr. Ellers flotte bidrag av Løvaas Motor, Moto Tech, Rovik MC og Sigma Motor. Vi bukker og takker til samtlige. Vi gikk gjennom året 2018 med hva som var bra og fungerte, å hva som kunne forbedres av både oss som styrer showet i vest, men også medlemmenes deltakelse og involvering. Vi ser virkelig frem til hva 2019 sesongen bringer.
 30. 1 point
  Diverse spontane turer i Rogaland i løpet av 2018 sesongen Uten om de planlagte arrangementene som vi steller i stand i løpet av sesongen, så har vi diverse spontane turer og søndags turer.
 31. 1 point
  Desmodromene Rogaland på Ducati Weekend 2018 Rogalendingene lastet opp biler og hengerer å fylte opp 2 pitbokser under årets DW. Flott arrangement som alltid og topp stemning både på og utfor banen. Bildene taler seg selv
 32. 1 point
  Moto Tech, MC utstyr, Bikers Pit og Ruyters Premium car care hadde Åpen dag for kunder og publikum. Desmodromene Rogaland viste godt igjen og fikk mange lange blikk når en bunch med Superbike sykler rullende inn på området. Stor stas!
 33. 1 point
  BBQ night hos Moto Tech. Juni 2018 Moto Tech inviterte oss på BBQ night i juni. Som i bør og hør under en grillaften så ble grillen fyrt opp og vi ble servert nydelig grillmat. Det ble sosial samling inne på verksted med gjennomgang av tekniske tips og triks av MC. Takk for oss for denne gangen. Vi ser frem til neste arrangement hos dere.
 34. 1 point
  Banedag på Reve. Mai 2018 Vi booket av Reve banen i samarbeid med Stavanger RR nok en gang. Denne gangen var vi skikkelig heldige med et flott vårlig vær i mai. En gjeng på 12 medlemer + litt gjester fra RR gruppen til Stavanger RR kjørte fra tidlig på dag til sent ettermiddag/kveld. Ut på dagen fyrte vi opp grillen for felles lunsj og mc prat. Alt i alt en meget flott og fartsfylt lørdag
 35. 1 point
  Forhandlerdag Sigma Motor i Haugesund. Mai 2018 Vi var en gjeng som dro fra Sandnes/Stavanger opp til Sigma Motor i Haugesund i mai. Hyggelig dag hvor vi møtte på medlemmer i Haugesund som var med oss på denne dagen. Vi prøvekjørte et par av 2018 modellene som sto utstilt i butikk. Sigma disket opp med servering av mat og drikke til oss, de hadde også noen ekstra gode medlemstilbud for medlemmene. Fikk omvisning i butikk og verksted, men påfølgende info om siste skrik og utvikling hos Ducati. Vi takker for oss nok en gang og ser frem til neste sammenkomst hos Sigma.
 36. 1 point
  Gøy med så mange som ble med på deppefest God mat og fine samtaler. Gaver fra Løvaas og MCTeknikk ble også levert.
 37. 1 point
  Forresten er ALLE fra andre distrikter også invitert om noen plutselig vil deppe med oss
 38. 1 point
 39. 1 point
  Dette ser lekkert ut, bra jobba!
 40. 1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines