Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/30/2019 in all areas

 1. 3 points
  Hei folkens, Her kommer den midlertidige årsplanen for 2020. Det vil komme egne poster og oppdateringer ang de forskjellige arrangemangene når det nærmer seg.
 2. 2 points
  Flott , kanskje det dukker opp noen fra Østlandet også . Fks på Hardanger og Lysebotn turene, time will show. Oppdater med datoer og tider så kan vi følge med.
 3. 2 points
  Nok en gang var årets vårslipp i Arendal ferdig, hvor det var ekstrem mange sykler. Vi samlet oss på torvet og fått "utstilt" 10 ducatier. Flott tur med god selskap, over 20 grader var det også, så det ble is og kaffe. Widar sitt bygg kunne også vises fram (mens han bygger på multistrada'en), og @Daniel var en av de som fikk lov til å prøvesitte den. Virker som han sier: "men det her var jo feil merke". jaja....usikker på det... Vi var også heldige og ble invitert til kake og kaffe hos @janstaleholst og @hildeholst Ble veldig kooooz.
 4. 1 point
  until
  Tradisjonen tro så prøver vi i år igjen. Klikk her for info: https://www.desmodromene.com/topic/974-meccanica-løvaas-motor/
 5. 1 point
  MotoGuzzi-klubben inviterer til Italiensk treff i pinsen. På Kvås i Agder, sier de. Jeg vet ikke om dere skal utenbys den helgen http://www.motoguzzi.no/
 6. 1 point
  Her kan man skrive om spontanturer 2020
 7. 1 point
  MotoGuzzi-klubben inviterer til Italiensk treff i pinsen. På Kvås, sier de http://www.motoguzzi.no/
 8. 1 point
 9. 1 point
  Flott , kanskje det dukker opp noen fra Østlandet her også, time will show
 10. 1 point
  Meget hyggelig kveld med Desmosør gjengen. Nok en bra deppefest med god mat og gaver. Takk til Løvaas og MCTeknikk for bidrag.
 11. 1 point
  Fantastisk tur idag i september måned med over 16 varmegrader og sol. Turen gikk ytre vei mot Mandag fra Kristiansand også videre til Evje og tilbake mot Arendal/hynnekleiv/kristiansand. Takk for turen!
 12. 1 point
  Desmodromene Vest møtte Øst, eller Øst møtte Vest.. Alt etter som! Det var iallfall 13stk på sykkel fra Rogaland og 5 stk som kom langveis fra for å møtes på Ørneredet på toppen av Lysebotn. Nydelig vær hadde vi denne dagen, kunne faktisk ikke blitt et bedre MC vær med ca 20gr og sol. Ducatiene sto utstilt på rekke og rad til publikum og turisters store begeistring ( Se bilder) Tur ned "hårnåls" svingende til Lysebotn for en liten is pause før turen bar opp igjen. Felles måltid med alle Ducatistene til flott utsikt. Vi lagte såpass stor oppmerksomhet når vi kom brumlende mellom fjellene at vi jaggu klarte å verve med oss et par nye medlemer på parkeringen også denne dagen Håper vi kan gjenta noe lignende en gang med enda flere oppmøtte og mer sosialt og kjøring sammen. Bildene sier sitt!
 13. 1 point
  Noen fine bilder jeg og @Daniel tok på tur
 14. 1 point
 15. 1 point
  Nok en fantastisk tur, litt kaldt enda. Men deilig å kjøre
 16. 1 point
  Bra oppmøte forrige helg! Vi treffes idag søndag 07 april også! CirkleK grimstad kl 13:30. Vi sees!!
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines