Gå til innhold

André Bergheim

Styret
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    9

Innlegg skrevet av André Bergheim

  1. Hei igjen folkens.

    Litt laber interesse for deppefest så langt ser det ut til, og med tanke på sesongen vi har hatt er det litt mystisk 🤨. Vi har i alle fall utsatt påmeldingsfrist til søndag 22. oktober.

    Sjefen har signalisert at han har vært hos Løvaas og plukket opp rikelig med donasjoner som vil havne i fanget på de som dukker opp til felles depping.
    Og husk, det er viktig å prioritere Ducatismen denne lørdag 4. november, for plutselig handler resten av årets helger om snømåking, julekalendere, og ribbesteking 😀

    20231011_182311.jpg

    • Liker 3
  2. På sist årsmøte fikk Eva og jeg et viktig oppdrag; Å sørge for en arena der vi kan møtes og snakke om følelsene våre knyttet til den kalde fæle tida . Nå nærmer den seg altså, så møt opp på deppefest og få ut frustrasjonen. Trøstespis og hiv innpå en italiensk leskedrikk. Vi er overbevist om at du er litt mindre deppa når du drar enn da du kom.

    Dato: 4. november

    Tidspunkt: 17.00 -->

    Sted: Barcode Street Food, Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo (https://www.barcode-streetfood.no/)
    Stedet ligger 6 minutter å gå fra Oslo S. For dere som tar turen via luftveien, så tar det 35 minutter fra Oslo Lufthavn med flytog, inklusiv spaserturen fra Oslo S. Om det nå som ved et mirakel skulle være kjørevær, så ligger Oslo S P-hus 4 minutter unna. 
    Vi har bestilt bord og er sikra god plass.

    Svarfrist: 22 oktober
    Svar her i tråden om du kommer.
     

    Vi sees! 😀

    Hilsen Eva og André

    • Liker 2
  3. 8 timer siden, stoppitide skrev:

    Gecko har attpåtil vært omtalt her før og er å finne med et enkelt søk på "rearsets".  Hvem kunne tenke seg at hjemmesiden også er et oppslagsverk 😎 

    Vanlig klagepunkt er diverse deler som skrapes nedi. Særlig på høyre side(?) Kan godt være at løsningen er høyere fotpinner, men da kan det plutselig være noe annet som går nedi.... Jeg har fjæringen som mistenkt nummer én. 

    Jeg gjorde jo et enkelt søk på rearset (uten flertals s’en) og da fant jeg ikke Gecko. Ser det er delte meninger på nett om et sett er et sett eller mange sett. Skulle du sett…  

    For meg blir det med høyere fotpinner et forsøk på å få bedre forankring med det ytre beinet når jeg skal tøffe meg i svingene på bane 🙂  

  4. Ble nå veldig nysgjerrig på hvordan i all verden du har kommet over denne saken? :)


    Uansett, konas M821 har elendig bakbrems. Da jeg tok den ut etter vinterlagring i fjor gikk pedalen rett til bunns. Bytta bremseveske og lufta og da holdt den ut sesongen. Blir artig å se om det er samme modus i år. Har lest noe om at bakbremsesystemets nærhet til varmt eksosanlegg er årsaken, noe som virker logisk nok. 

  5. Har dratt på meg en 2018 Monster 1200S og er på jakt etter hjulmutterverktøy. Det er en jungel av alternativer der ute. Er det noen som kan anbefale noe fra noen, som helst bruker mindre en 4 uker på å få varen til postkassa mi, og som tåler de 230Nm som skal til? Ser det finnes noen alternativer som kan ta mutter både foran og bak.

    Hvor handler dere Ducati-verktøyet deres?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer