Jump to content

acerbis88

Frivillig
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

acerbis88 last won the day on May 16

acerbis88 had the most liked content!

Community Reputation

19 Bra

3 Followers

About acerbis88

Recent Profile Visitors

1,989 profile views
 1. Desmodromene Rogaland hadde nok en gang et godt oppmøte og en fantastisk helg på Rudskogen under DW 2020. Vi fikk fylt opp 2 pitbokser med noen gjester også denne gang. Stor takk til Desmodromene, Corse gruppen, Nidhogg og frivillige ildsjeler som er med å steller i stand dette år etter år. Mucho Gracias! Noen bilder fra oss i Vest.
 2. Morten og Nancy inviterer Desmodromene Vest til besøk og sosialt i selveste Apex Garasjen deres på Åkrehamn, Karmøy. Lørdag: Felles kjøretur fra Sandnes/Stavanger. ( Haugalandet møter oss på veien) Det blir MotoGP kvalik på lørdag, grilling, øl, kaffe, vakkse preik og sosialt. Mulig for overnatting for de som ønsker det hos Morten og Nancy ( 7-8stk soveplasser) opptil mer om en ønsker å sove tett. Telt muligheter i hagen også. De som tar dette som en dagstur returnerer hjemover selv ved ønsket tid. Søndag: MotoGP Race og nødvendig restitusjon etter lørdags kvelden. Hjemreise ved enighet. Vi som kommer Sør i fra møtes på Circle K Lura ca 10.00 tiden, å kjører i sammen opp til Karmøy. Vi svinger innom Sigma Motor på veien Kjekt om Haugalands gjengen vil møte oss i Arsvågen for felles kjøring. OBS OBS! Pga Covid-19 så er maks deltakelse 20stk. 1mtr avstand om mulig og generelt hygiene. Ikke symptomfri eller uggen i formen. Hold deg hjemme
 3. Obs obs! Pga Covid-19 så er maks deltakelse på 20stk og 1mtr avstand. MC UTSTYR inviterer til "klubbkveld" i deres butikk med servering av Pizza, Brus og kaffe som er på huset. Mye av samme opplegget som i fjor. Dette blir fra Kl 18:00 etter at de stenger dørene for andre kunder, det vil bli utover kvelden så lenge som det trengs. Agenda: - Kaffe og mat, sosialt - Kristian hos MC utstyr presenterer Alpinestar sin nye airbag vest og annet sikkerhets utstyr. - Presentasjon av nyheter m.m Det blir selvfølgelig GODE TILBUD i HELE butikken denne kvelden for oppmøtte medlemmer. DET KREVES ET MINIMUMS OPPMØTE PÅ 13 STK FOR AT DETTE ARRANGEMENTET SKAL GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT. DEADLINE FOR PÅMELDING ER 14 AUGUST, BINDENE OG GRATIS DELTAKELSE. Er været med oss så kjører vi sykkel For de som ønsker så kan vi evt få til en kjøretur i forkant. Håper Nordfylket også har mulighet til å stille
 4. Kjøretur til Lysebotn i tradisjonens tro. Møtes ved Circle K Lura kl 10:00 for felles oppmøte før turen går til Ørneredet/ Lysebotn via Sviland- Oltedal- Sirdal. De som ønsker kan også møte opp i Oltedal hvor vi plukker opp på veien i forbi farten. Felles lunsj på Ørneredet ved ankomst. De som ønsker tar turen helt ned i Lysebotn. Det legges opp til en «rask» kjøregruppe og e «normal/ sakte» kjøregruppe slik alle kan kjøre fint og sikkert etter eget tempo uten form for fartspress. Det tas hensyn til Covid-19 mtp smittevern o.l. 1mtr avstand. Med værforbehold. Vel møtt!
 5. Gira på litt Sørlands idyll? Reprise fra fjordårets fantastiske tur til Kristiansand via fjellet. Lørdag 20/6 til Søndag 21/6. Ruten blir ca Sandnes/ Stavanger - Sirdal- Tonstad- Eiken- Evje- Kr.sand og blanding av fjell og kysten hjemover. Ingen E39 og bare fryd. Overnatting på hotell i Kr.sand ( Comfort Hotell) midt i byen, pils og en god middag i sommervarmen Ca 900 +- for 1 natt inkl nydelig frokost. Midt i byen. Overvåket og avstengt innendørs parkering på hotellets område. GoCart løp på Evje banen på hjemveien Kanskje vi treffer på noen Sørlendinger eller andre på Ducati der nede også?! I følge dagens værprognoser for kommende helg, så står det ikke på været iallfall. Men med forbehold. Noen som kunne tenke seg å være med? Vi reiser nå uansett 🏍 Oppmøte Circle K Lura kl 10:00. Hver enkelt ordner seg selv hotell rom på Comfort Hotell Kristiansand.
 6. Folks! Vi foreslår følgende Strada-tur og opplegg fra fredag 29 til søndag 31 mai. Deltakere fra Nord- og Sør-Rogaland. ( Desmodromer fra hele landet er selvfølgelig også velkommen til å være med) Desmodromene kjører enkeltvis eller avtaler reisefølge til Sand. Opp mot 2 1/2 time fra Stavanger, avhengig av ferje, og cirka samme reisetid fra Haugesund/Karmøy. Vi bor på Suldal hotell vis a vis ferjekaien på Sand. Enkelt men rent og pent hotell med supert vertskap. Hotellet tilbyr p.t. 10 enkeltrom og 4 dobbeltrom (twin beds). Dette kan endre seg pga kanselleringer. Prisen per overnatting er 675 kroner (flat pris for alle) og den inkluderer frokost og evt matpakke. Gratis kaffe etc tilgjengelig døgnet rundt. Hotellet har ikke servering av annen leskende drikke, men vi har lov til å ta med oss. Coop like ved selger eksempelvis øl fram til klokken 2000. Hotellet har p.t. heller ingen middags servering grunne COVID-19, men vi avtaler med bistroen på Sand, Kulp, som lager god mat. Den bringes til hotellet. Alternativt kommer kjøkkensjefen på Kulp til hotellet og koker for oss der. Turen lørdag går på tildels krevende veier og vi følger Strada-reglementet for kjøring på store deler av turen. På et par egnede strekk kan vi åpne for to grupper, rask og touring. Dersom - men det skjer selvsagt ikke - været vender seg litt vått, så kan ruten justeres. Flott kjøring blir det uansett. I første omgang ønsker vi å lodde stemningen for et slikt opplegg. Bindende påmelding følger litt lenger fram og er endelig èn uke før den aktuelle helgen. Fredag 1800- Vi møtes på Sand for en kjøredresspils, forhåpentligvis på terrassen. 2000 Middag og sosialt samvær Lørdag 0845 Førermøte utenfor. Alle ferdig kledd og med full tank. 0900 Stradatur ca 25 mil på tildels svært smale og svingete veier og gjennom fantastisk natur. 1300 Lunsj bestilt - pause og bensinfylling 1400 Turen fortsetter 1700 Tilbake på Sand - kjøredresspils 1900 Middag Søndag Frokost og avreise. Korteste vei hjem eller vi kan, hvis ønskelig, legge opp «omveier» hjem. Er du med?
 7. For interesserte så vil Vårsleppet 2020 gå av stabelen i tradisjonens tro tross COVID-19. Unntaket i år er at arrangør informerer om at det ikke blir noen stopp i år eller arrangement på Klepp ved endt kjørerute. Felles avreise Klepp ( Turn hall 11:00) Ruten er som alltid: Klepp- Sandnes-Stavanger-Ålgård-Krossmoen-Egersund-Ogna-Varhaug-Nærbø-Bryne-Klepp. Avreise: Klepp: 11.00 Ankomst: Sandnes: 11:10 Stavanger: 11:20 Ålgård: 11:50 Krossmoen: 12:20 Egersund: 12:30 Fra Egersund: 12:40 Ogna: 13:10 Varhaug: 13.25 Nærbø: 13.35 Bryne: 13:45 Klepp: 13:55 Er du interessert i å kjøre Vårsleppet i sammen med en gjeng Ducatier så kan du møte oss på Circle K Lura kl 10:00. VI kjører i fellesskap til Klepp for å være med på starten av toget, evt vente på Circle K til de passerer oss, hvor vi kjøre inn i toget på E39 retning Stavanger og følge ruten så langt en selv orker. Været er ikke meldt så helt verst 1 mai i år. Vel møtt!
 8. Folkens! Vi prøver med årets første tur søndag den 19.04.20. Kl 12:00 Gjesdal Spinneri. Grunnet COVID-19 situasjonen så tar vi selvfølgelig et par grep og hensyn ifm FHI sine råd og anbefalinger mtp smitte overfor hverandre. Liten og ingen smittefare i sin egen hjelm, derav ingen smitte på kjøretur. Ved oppmøte på Spinneriet eller generelt ved stopp langs veien, vennligst ikke parker tett opp i mot sykkel på siden av deg. Blir det flere så kan vi praktisere på parkere gruppevis 5 og 5stk. Samme ved sosialt, hold 2 mtr avstand og mindre grupperinger på 5stk. Er du bekreftet smittet eller symptomer, så ønsker vi heller ditt oppmøte ved neste anledning Ellers håper jeg noen bruker denne flotte søndagen med å børste litt støv av Ducatien og litt rustløsing i svingene å møter opp. Åpen for forslag for kjøtetur. Foreslår selv runde opp til Gloppedalsura- Vikeså- Bue- Undheim - Brusand. P.t å så er det meldt 13gr og strålende sol på denne dag. Vell møtt!
 9. 30 november 2019 avholdt Distrikt Rogaland sin årlige Deppefest for markering og avsluttning på nok en suksessfull og flott mc sesong. VI var så heldige hvor Moto-Tech disponerte sitt MC verksted for anledningen. Pinnekjøtt buffet ble bestilt fra Gjesdal Catering og servert oppe på en MC løftebenk. Flotte bidrag med gaver fra Løvaas Motor, MC-Utstyr og Moto Tech. Stor takk til dem ( Se gavebords bilde) Snakket satt løst og god stemning etter et par brigg innabords hos de fleste. Per hadde for anledningen brakt med Italiensk Sitron likør ( den var innafor)
 10. På tampen av sesongen så inviterer Moto Tech Desmodromene gjengen på Dynobenk og grilling i deres verksted 19 Oktober. Etter oppgradering og installasjon av ny Dynobenk i sommer har de nå en av landets mest Hi-Tech MC Dyno. . Moto Tech er gavmilde og spanderer grillmat og drikke på oss, vi prøver å få ordnet at NDFD spanderer/støtter med Dyno run for alle som ønsker det. Normal pris er 800,- pr run. Så ta med Ducatien din og møt opp, her skal det måles hestekrefter. Om ikke overnevnte er av interesse så kom for det sosiale
 11. MC UTSTYR inviterer til "klubbkveld" i deres butikk med servering av Pizza, Brus og kaffe som er på huset.Dette blir fra Kl 18:00 etter at de stenger dørene for andre kunder, det vil bli utover kvelden så lenge som det trengs.Agenda:- Presentasjon av neste års modeller- Hva som er nytt i utstyrs bransjen- Airbag: Forskjeller mellom modeller og versjoner- Intercom av varierte modeller- Og eventuelle andre tema og spørsmål som måtte komme opp.Det blir selvfølgelig GODE TILBUD i HELE butikken denne kvelden for oppmøtte medlemmer. DET KREVES ET MINIMUMS OPPMØTE PÅ 13 STK FOR AT DETTE ARRANGEMENTET SKAL GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT. DEADLINE FOR PÅMELDING ER 13 SEPTEMBER, BINDENE OG GRATIS DELTAKELSE.
 12. Desmodromene Vest møtte Øst, eller Øst møtte Vest.. Alt etter som! Det var iallfall 13stk på sykkel fra Rogaland og 5 stk som kom langveis fra for å møtes på Ørneredet på toppen av Lysebotn. Nydelig vær hadde vi denne dagen, kunne faktisk ikke blitt et bedre MC vær med ca 20gr og sol. Ducatiene sto utstilt på rekke og rad til publikum og turisters store begeistring ( Se bilder) Tur ned "hårnåls" svingende til Lysebotn for en liten is pause før turen bar opp igjen. Felles måltid med alle Ducatistene til flott utsikt. Vi lagte såpass stor oppmerksomhet når vi kom brumlende mellom fjellene at vi jaggu klarte å verve med oss et par nye medlemer på parkeringen også denne dagen Håper vi kan gjenta noe lignende en gang med enda flere oppmøtte og mer sosialt og kjøring sammen. Bildene sier sitt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines