Jump to content
acerbis88

Vårsleppet 2020, 1mai for Desmodromene Vest.

Recommended Posts

For interesserte så vil Vårsleppet 2020 gå av stabelen i tradisjonens tro tross COVID-19.
Unntaket i år er at arrangør informerer om at det ikke blir noen stopp i år eller arrangement på Klepp ved endt kjørerute. 

Felles avreise Klepp ( Turn hall 11:00) 

Ruten er som alltid: Klepp- Sandnes-Stavanger-Ålgård-Krossmoen-Egersund-Ogna-Varhaug-Nærbø-Bryne-Klepp. 

Avreise:
Klepp: 11.00

Ankomst:
Sandnes: 11:10
Stavanger: 11:20
Ålgård: 11:50
Krossmoen: 12:20
Egersund: 12:30
Fra Egersund: 12:40
Ogna: 13:10
Varhaug: 13.25
Nærbø: 13.35
Bryne: 13:45
Klepp: 13:55
 

Er du interessert i å kjøre Vårsleppet i sammen med en gjeng Ducatier så kan du møte oss på Circle K Lura kl 10:00. VI kjører i fellesskap til Klepp for å være med på starten av toget, evt vente på Circle K til de passerer oss, hvor vi kjøre inn i toget på E39 retning Stavanger og følge ruten så langt en selv orker. 

Været er ikke meldt så helt verst 1 mai i år. 

 

Vel møtt! 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Upcoming Events

  No upcoming events found
 • Aktive Tråder

  • Desmodromene Rogaland hadde nok en gang et godt oppmøte og en fantastisk helg på Rudskogen under DW 2020. Vi fikk fylt opp 2 pitbokser med noen gjester også denne gang.  Stor takk til Desmodromene, Corse gruppen, Nidhogg og frivillige ildsjeler som er med å steller i stand dette år etter år.  Mucho Gracias! 😊 Noen bilder fra oss i Vest. 
  • Morten og Nancy inviterer Desmodromene Vest til besøk og sosialt i selveste Apex Garasjen deres på Åkrehamn, Karmøy.  Lørdag: Felles kjøretur fra Sandnes/Stavanger. ( Haugalandet møter oss på veien)  Det blir MotoGP kvalik på lørdag, grilling, øl, kaffe, vakkse preik og sosialt.  Mulig for overnatting for de som ønsker det hos Morten og Nancy ( 7-8stk soveplasser)  opptil mer om en ønsker å sove tett. Telt muligheter i hagen også.  De som tar dette som en dagstur returnerer hjemover selv ved ønsket tid.  Søndag: MotoGP Race og nødvendig restitusjon etter lørdags kvelden. Hjemreise ved enighet.  Vi som kommer Sør i fra møtes på Circle K Lura ca 10.00 tiden, å kjører i sammen opp til Karmøy. Vi svinger innom Sigma Motor på veien😊 Kjekt om Haugalands gjengen vil møte oss i Arsvågen for felles kjøring.  OBS OBS! Pga Covid-19 så er maks deltakelse 20stk. 1mtr avstand om mulig og generelt hygiene. Ikke symptomfri eller uggen i formen. Hold deg hjemme 🤒😷
  • Obs obs! Pga Covid-19 så er maks deltakelse på 20stk og 1mtr avstand.  MC UTSTYR inviterer til "klubbkveld" i deres butikk med servering av Pizza, Brus og kaffe som er på huset.  Mye av samme opplegget som i fjor.  Dette blir fra Kl 18:00 etter at de stenger dørene for andre kunder, det vil bli utover kvelden så lenge som det trengs. Agenda: - Kaffe og mat, sosialt  - Kristian hos MC utstyr presenterer Alpinestar sin nye airbag vest og annet sikkerhets utstyr.  - Presentasjon av nyheter m.m Det blir selvfølgelig GODE TILBUD i HELE butikken denne kvelden for oppmøtte medlemmer.  DET KREVES ET MINIMUMS OPPMØTE PÅ 13 STK FOR AT DETTE ARRANGEMENTET SKAL GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT.  DEADLINE FOR PÅMELDING ER 14 AUGUST, BINDENE OG GRATIS DELTAKELSE.  Er været med oss så kjører vi sykkel 😊 For de som ønsker så kan vi evt få til en kjøretur i forkant. Håper Nordfylket også har mulighet til å stille 👍🏻 
  • Kjøretur til Lysebotn i tradisjonens tro.  Møtes ved Circle K Lura kl 10:00 for felles oppmøte før turen går til Ørneredet/ Lysebotn via Sviland- Oltedal- Sirdal.  De som ønsker kan også møte opp i Oltedal hvor vi plukker opp på veien i forbi farten.  Felles lunsj på Ørneredet ved ankomst.  De som ønsker tar turen helt ned i Lysebotn. Det legges opp til en «rask» kjøregruppe og e «normal/ sakte» kjøregruppe slik alle kan kjøre fint og sikkert etter eget tempo uten form for fartspress.  Det tas hensyn til Covid-19 mtp smittevern o.l.  1mtr avstand.  Med værforbehold. Vel møtt! 
  • Gira på litt Sørlands idyll?  Reprise fra fjordårets fantastiske tur til Kristiansand via fjellet. Lørdag 20/6 til Søndag 21/6.  Ruten blir ca Sandnes/ Stavanger - Sirdal- Tonstad- Eiken- Evje- Kr.sand og blanding av fjell og kysten hjemover. Ingen E39 og bare fryd.  Overnatting på hotell i Kr.sand ( Comfort Hotell) midt i byen, pils og en god middag i sommervarmen😎 Ca 900 +- for 1 natt inkl nydelig frokost.  Midt i byen.  Overvåket og avstengt innendørs parkering på hotellets område.  GoCart løp på Evje banen på hjemveien 🙂  Kanskje vi treffer på noen Sørlendinger eller andre på Ducati der nede også?!🙂  I følge dagens værprognoser for kommende helg, så står det ikke på været iallfall. Men med forbehold.  Noen som kunne tenke seg å være med?  Vi reiser nå uansett 💪🏻🏍💨 Oppmøte Circle K Lura kl 10:00.  Hver enkelt ordner seg selv hotell rom på Comfort Hotell Kristiansand. 
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines