Jump to content
stoppitide

Samletråd for innlegg om hjemmeside anno 2015

Recommended Posts

Bruk "Kontakt oss" i øverste høyre hjørne  ELLER spør i denne tråden. Vi hjelper så godt og fort vi kan, men er ikke på dugnadsjobb 24/7.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest adminjkh

Forum sidene fungerer fint på mobil. De tilpasser seg liten skjerm.

 

Man får ikke varsel på mobilen når det er nye poster men man kan sette opp e-post varsling på egen profil.
Klikk da på navnet ditt oppe til høyre og velg "mine instillinger".

 

Vi tester et par apps til mobil men har ikke så mye erfaring med dette enda. Mer info kommer.

 

App for Android og iOS: (Koster penger)

http://www.forumrunner.net

 

App for iOS: (Gratis med reklame)

https://itunes.apple.com/us/app/ipb-buddy/id458328962?mt=8

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei. sjekket nå med mobilen og fikk din post i blå farge (ny). Mens alle de andre som er sett er hvite. Så man ser hva er nytt tror jeg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruk "Kontakt oss" i øverste høyre hjørne  ELLER spør i denne tråden. Vi hjelper så godt og fort vi kan, men er ikke på dugnadsjobb 24/7.

 

Jeg har ingen spørsmål, men jeg synes den har blitt veldig bra og gir stor applaus til dem som har bidratt med å få det på plass.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klikker meg gjennom for å bli vant med den nye sida. Siden det er lenge (!!!) siden jeg brukte å være her inne, er det skjedd en del. Nettsida er bra, men webshopen er hinsides tom. Kjøp av medlemskap utgjør 1/3 av webshopen.... Hvor ble det av kopper, merker, nøkkelringer, penner og annet rart vi enkle mennesker setter pris på? Er nidhogg del av desmodromene eller onvendt? Er de en klubb eller et team som konkurrerer om plassen med Plassen? Hvem er hvem? Eller for å si det gammeldags og tungvint. Hvem sitter i styre og stell? nicks ikke nødvendig siden jeg ikke har snev av peiling på klengenavnene til dere der sør. Ser det enda ikke er noen kontaktperson for avd Nord eller vest. Sku gjerne visst mer om det som skjer blant ducatister her nord for moralsirkelen.

 

Mvh gjeninnmeldt ducatist

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snill gutt er bra :D

 

Shop'n fylles på dugnad etterhvert/plutselig. Det er et par millioner/milliarder klikk unna - litt tålmodig så ordner shoppingmuligheten seg 'snart'.

 

Du finner endel informasjon om styre & stell i Arkivet, fra årsmøtet og den slags.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg klarer ikke å legge til bilder i eksisterende tråder. Får ikke opp "dingsen" som leter i

datamaskinen min.

Jeg så at du nettopp fikk postet bilde i "kjøpes"-tråden... Betyr det at det gikk seg til?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slette egne tråder ? Hvordan gør man det ? Jeg sliter fremdeles med å legge ved bilder bortsett fra kjøp/salg-tråden.

Jeg kan slette tråder - list opp her eller send PM.

 

Lest om bildeposting i den tråden som beskriver det?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nedenfor ser du de stegene jeg går gjennom. Hvis du ikke ser/får opp "bla gjennom"... da er det kanskje dine programmer/nettleser som ikke arbeider/kommuniserer med hjemmesiden(?)  Ikke spør hvorfor - har kun hvitt belte i EDB.

 

OBS! Det nederste bildet skulle vært øverst fordi det er der man starter. Kanskje er det bare der du blir stående fast?

post-75-0-27054900-1443111413_thumb.png

post-75-0-28915400-1443111491.png

post-75-0-88085600-1443111513.png

post-75-0-96201300-1443111539.png

post-75-0-11247400-1443111559_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Står "members only", og dermed trudde eg at eg ikkje hadde tilgang, som eg fann ut etter ei stund at eg hadde. Det burde komt opp om du IKKJE er medlem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Står "members only", og dermed trudde eg at eg ikkje hadde tilgang, som eg fann ut etter ei stund at eg hadde. Det burde komt opp om du IKKJE er medlem :)

Det du viser til er Shop-produktet Medlemskap, som logisk nok er "Members only"(?) Vi beklager hvis inntrykket var at Shop'n er forbeholdt medlemmene.... eventuelt beklager vi ikke det inntrykket, fordi Shop'n ER forbeholdt medlemmene. Tredje alternativet er skål og god helg ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heisann.

 

Det jobbes med å oppgradere hjemmesidene, og i den sammenheng er jeg på jakt etter bilder.

Det knipses bilder over en lav sko og mange/(noen? :P ) blir ganske barske.

Har du noen bilder du kunne tenke deg å se på www.desmodromene.com så del de gjerne her. https://www.desmodromene.com/index.php?/gallery/category/2-fotoarkiv/ eller som kommentar på denne tråden.
 

Det er ingen garanti for at ditt bilde blir brukt, men det er jo mest stas å kunne bruke våre egne bilder så de prioriteres.

 

-Cappern

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Upcoming Events

  No upcoming events found
 • Aktive Tråder

  • Forsikring? Skiltløse racesyklers førere er forsikret gjennom sin lisens i NMF. Ofte tegnes det egne tilleggsforsikringer. Skiltsykler: ansvars+førerulykkesforsikringen dekker egen og andres kropp samt andres eiendeler (selskapene kan ikke reservere seg mot denne dekningen).  Kaskoforsikringen varierer: den dekker eventuelle selvforskyldte skader på eget kjøretøy. Velg et selskap som ikke reserverer seg mot banekjøring eller dekk skadene selv. Vi driver ikke førerutvikling slik enkelte selskaper definerer det.     Tidligere er det bl.a. svart: En skadet sykkel og riper på skinndressen er ikke alvorlig. Skader på personer kan være det. Derfor håndhever vi kjøreregler som er vårt bidrag til at det hele forløper med lav risiko. Helt uavhengig av forsikringshensyn må den enkelte fører kjøre slik at det ikke skapes farlige situasjoner og må utvise hensyn, aktsomhet og være varsom. Da klarer vi oss bra og kan høste gleden og læringen som banekjøring er uovertruffen til. Kjør vakkert  
  • Kunne det være hyggelig å lære seg bildevisning på hjemmesidens Galleri? Behøver ikke være mesterstykker. Del i vei.  (skriv punktene på en lapp og bruk 5 modige minutter på noe nytt)   PÅ MOBIL trykk på "meny-stripene" øverst til høyre "Forside" "Galleri" "Legg til bilder" velg Strada eller Corse velg "Eksisterende" velg "Strada fortløpende" eller "Corse fortløpende ..... følg instrukser på skjermen   PÅ PC o.l. klikk på "Galleri" velg Corse eller Strada velg "Corse fortløpende" eller "Strada fortløpende" klikk på "Legg til bilder" ..... følg instrukser på skjermen   Sydentur, Flaxlodd og jubileumsplakett til de første 300 som viser sine bilder  
  • Jeg tror det du skriver stemmer. Få hjelp til et enklere liv ved å klikke "Få epost når noe nytt skrives her". 👍 Jeg tror de fleste er vant til at det piper og vibrerer i lommen hver gang det skjer noe "viktig". Da glemmer man å klikke innom de delene av internett som ikke automatisk varsler. Prosjekt "Klikk på knappen" fortsetter. En bruksanvisningsmail kommer.
  • Hei, og gledelig bar asfalt. For en tid siden var jeg inne i innstillingene mine på desmodromene.no og slo på alt av varslinger, i den tro at jeg da ville få en e-post når noe foregikk på siden. Det kom aldri noen e-poster... Nå har jeg vært inne og sett meg om litt og tror jeg har skjønt hvordan det funker. Man får kun varsler knyttet til innhold eller personer man følger. Det betyr at man må finne knappen "Få e-post når..." i den tråden, emnet eller personen man ønsker å følge. Jeg mistenker at det er flere som ikke helt har catchet denne funksjonaliteten, siden spontantturtråden kun har 2 følgere. Meg og en annen medlem. Den overordnede Strada-tråden har 7 følgere. I praksis så tror jeg dette betyr at spontanturtråden ikke blir så spontan, i og med at det trolig bare er 7 (eller 2?) medlemmer som får varsel når noen annonserer en spontantur. Medlemmer som vil være litt på hugget når det kommer til hva som skjer på desmodromene.no må altså "følge" innholdet de er interessert i.  Dersom jeg har misfortstått helt så er det bare å se bort fra det jeg har skrevet over her, og jeg må da bare beklage at jeg har kastet bort sekunder av livene deres dere aldri får igjen... 😀
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines