Jump to content
acerbis88

Deppefest i Rogaland 2018

Recommended Posts

Deppefest i Rogaland 2018

 

Distrikt Rogaland avsluttet offisielt en fantastisk sesong 3 november med en kanon Deppefest i godt lag.

Vi ble hele 17stk til bord med nydelig julebuffet levert av Villmarksenteret på Ålgård.
Var så heldige å fikk låne Moto Tech sitt verksted for anledningen å dekket opp til langbord.

 

Flotte premier og give aways til hele gjengen.  Hovedpremien gikk til første plass på Ducati quizen ( Jon Kristian) tett etterfølgt av Steffen på 2.plass og delt 3.plass mellom Morten og Ørjan. 
Hovedpremien til 1.plass  levert av Sigma Motor på hele 4500kr. 

Ellers flotte bidrag av Løvaas Motor, Moto Tech, Rovik MC og Sigma Motor.  Vi bukker og takker til samtlige. 

Vi gikk gjennom året 2018 med hva som var bra og fungerte, å hva som kunne forbedres av både oss som styrer showet i vest, men også medlemmenes deltakelse og involvering. 

Vi ser virkelig frem til hva 2019 sesongen bringer.

 

IMG_1364.jpg

IMG_1365.jpg

IMG_1366.jpg

IMG_1368.jpg

IMG_1369.jpg

IMG_1372.jpg

IMG_1373.jpg

IMG_1374.jpg

IMG_1375.jpg

IMG_1377.jpg

IMG_1378.jpg

IMG_1379.jpg

IMG_1380.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Upcoming Events

  • Aktive Tråder

    • Folks!   Vi foreslår følgende Strada-tur og opplegg fra fredag 29 til søndag 31 mai. Deltakere fra Nord- og Sør-Rogaland. ( Desmodromer fra hele landet er selvfølgelig også velkommen til å være med)    Desmodromene kjører enkeltvis eller avtaler reisefølge til Sand. Opp mot 2 1/2 time fra Stavanger, avhengig av ferje, og cirka samme reisetid fra Haugesund/Karmøy. Vi bor på Suldal hotell vis a vis ferjekaien på Sand. Enkelt men rent og pent hotell med supert vertskap. Hotellet tilbyr p.t. 10 enkeltrom og 4 dobbeltrom (twin beds). Dette kan endre seg pga kanselleringer. Prisen per overnatting er 675 kroner (flat pris for alle) og den inkluderer frokost og evt matpakke. Gratis kaffe etc tilgjengelig døgnet rundt. Hotellet har ikke servering av annen leskende drikke, men vi har lov til å ta med oss. Coop like ved selger eksempelvis øl fram til klokken 2000. Hotellet har p.t. heller ingen middags servering grunne COVID-19, men vi avtaler med bistroen på Sand, Kulp, som lager god mat. Den bringes til hotellet. Alternativt kommer kjøkkensjefen på Kulp til hotellet og koker for oss der.   Turen lørdag går på tildels krevende veier og vi følger Strada-reglementet for kjøring på store deler av turen. På et par egnede strekk kan vi åpne for to grupper, rask og touring. Dersom - men det skjer selvsagt ikke - været vender seg litt vått, så kan ruten justeres. Flott kjøring blir det uansett.   I første omgang ønsker vi å lodde stemningen for et slikt opplegg. Bindende påmelding følger litt lenger fram og er endelig èn uke før den aktuelle helgen.     Fredag 1800- Vi møtes på Sand for en kjøredresspils, forhåpentligvis på terrassen. 2000 Middag og sosialt samvær   Lørdag 0845 Førermøte utenfor. Alle ferdig kledd og med full tank. 0900 Stradatur ca 25 mil på tildels svært smale og svingete veier og gjennom fantastisk natur. 1300 Lunsj bestilt - pause og bensinfylling 1400 Turen fortsetter 1700 Tilbake på Sand - kjøredresspils 1900 Middag    Søndag Frokost og avreise. Korteste vei hjem eller vi kan, hvis ønskelig, legge opp «omveier» hjem.   Er du med? 🙂 
    • Ser ut til å gå greit https://www.mcavisa.no/single-post/2020/04/30/Varsleppet-pa-Jaren-gar-som-planlagt GOD TUR!
    • God tur folkens, hold ut det kommer bedre tider😎🤗
×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines