Gå til innhold

eangel

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av eangel

  1. Takk igjen for råd og vink. Jeg trenger å føle at dette kan gå bra :-) Kjøper nok ZWM-X-kjedet, og sannsynligvis begge drevene. JT-drev virker bra. Dessverre er jeg flinkere til å banne enn å dokumentere, så vi får se hva det blir til med tutorial.
  2. Det verktøyet jeg trenger, er det noe slikt: https://www.xlmoto.no/kjedeverktoy-sett-unior-1?nosto=productpage-personal-category-1#?p Jeg ser at mange har ulike sett av disse. Gjør et hvilket som helst nytten? Hvis jeg skjønner spec'en hos DID rett, så er ERV3 for racing. Ikke akkurat det jeg driver med når jeg kjører til jobb :-) Men jeg antar det ikke kan bli 'for bra', bare unødvendig kanskje. ZWM-X som du nevner er beregnet for street bikes og er sikkert mer enn godt nok for mitt bruk og min sykkel. Jeg vil veldig gjerne forsøke dette selv. Hadde også tenkt å bytte drev foran til et med 14 tenner. I følge youtube burde det være overkommelig.
  3. Takk for svaret. Jeg har en Monster 696 2008. Har kikket på det eksisterende kjedet og det står 520-etellerannet på det, så jeg antar jeg må ha 520? Jeg har lest litt hos et par av produsentene, men det er ikke lett å gjøre fornuftige valg uten litt forhåndskunnskap. Jeg hadde tenkt å gjøre det selv. Jeg liker å skru, er bare ikke særlig kjent med disse tingene.
  4. Hei, og takk for interessant info. Utrolig nyttig for en fersking. Jeg har akkurat drevet og kikket etter nytt kjede og kan fint lite om dette. Det er en forvirrende mengde begreper man må forholde seg til. I tillegg til alle merkene på drev og kjede. Kan noen komme med konkrete anbefalinger eller erfaringer med spesifikke produkter? Jeg antar at det finnes både gode og dårlige merker og produkter? mvh mario;
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer