Gå til innhold

Glenn Sakshaug

Gamle Ikke-Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Glenn Sakshaug

  1. Mulig den er litt stor. Ser av produktbilde at modellnr er det samme som den smeltede delen jeg har, men at målene er større. Ser også at de har flere modeller, men målene er ikke oppgitt. Jeg har sendt en mail til firma for å høre om de har en som passer mer med målene på den jeg har. Må nok ta av kontakten for å få ledningen igjennom for å få på den nye gummi kappa. Gjør et forsøk og får jeg det ikke til så blir det nok en løsningen med krympestrømpe.
  2. Ok, så da er det ikke så enkelt å få tak i delen uten å kjøpe et helt nytt ledningsnett. Hvis ikke det finnes en vraket sykkel eller dele sykkel et sted så blir det å følge ditt forslag stoppitide. Takk for hjelpen!
  3. Hei! Jeg er ny på forumet her og håper det er noen som kan hjelpe meg. Har nylig kjøpt en brukt Monster S2R 1000 (2007) hvor tidligere eier har fått smeltet kabelovergangen til oljetemperatuen på eksosen. Jeg har vært innom Ekerperformance i Fredrikstad, men de finner utrolig nok ikke delen i delekatalogen (tegningene). Er det noen som har kjennskap til hvor jeg kan få tak i en slik. Se vedlagt bilde for anvisning av del.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer