Gå til innhold

Jonas Sivertsen

Medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jonas Sivertsen

  1. Jeg hadde samme pakke på min Streetfighter. Nå vurderer jeg det samme på monsteR`n, men ønsker ikke å gjøre feil ved å sette inn noe som i fremtiden kan forårsake problemer. Hvis du har kjørt dette oppsettet i fire år uten problemer så er det en grei bekreftelse. Da ser det ut til at det blir Biltema på meg også. Alternativer er vanskelig å skaffe til overkommelig (samme) pris, samt at flere ikke sender dette fra utlandet. Takker for svar.
  2. Jeg har nå oppdaget at mitt originale batteri fra 2016 ikke vil lade skikkelig med en god c-tek lader (har forsøkt annen lader, og målt) og konkludert med at batteriet bør byttes. Siden lithium batterier er vesentlig mye lettere enn originalt batteri så vurderes dette. Lithium batterier skal etter hva jeg har forstått ha en høyere ladespenning enn de tradisjonelle bly eller gel batterier. Det selges også egne ladere til lithium batterier som kun er ment for de. Spørsmålet mitt er da om laderegulatoren som sitter originalt på sykkelen er tilpasset lithium batterier? Jeg vet mange har byttet, men er det noen som har opplevd noen problemer rundt dette? Takknemlig for alle erfaringer og kunnskap.
  3. Jeg kommer og sprer glede til de depressive!
  4. Sjekk samarbeidspartnere på: https://www.hantek.no/pages/oreavtrykk https://www.hantek.no/pages/kart
  5. Ny mulighet for å bestille til 20% avslag t.o.m 16.03. ifm ny hjemmeside for Hantek. Her benytt rabattkode: NY20
  6. Kom over denne i jakten på Service manual til min egen sykkel. Kun litt eldre modeller. Ducati Service Manuals for download: https://www.carlsalter.com/ducati-service-manuals.asp
  7. Jeg kommer gjerne og går for en MonsteR med flytende tilbehør.
  8. Hei, Ny her og ønsker å bli med på dette! Møter på Lierkroa. (Om det skulle bli travelt så slenger jeg meg på ved rasteplassen Rv23).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer