Gå til innhold

Geir Are Farset

Gamle Ikke-Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Geir Are Farset

  1. Det er mulig at savnet fra BMW GS blir for stort. Jeg gleder meg over kjøreegenskaper og svingvillighet(er det egentlig et ord?), men sliter litt med å venne meg til at ting ikke skjer før over 4-5 000 omdreininger. Jeg har altså en Multistrada 620 som har gått rett over 80 000 med tankveske og kofferter som jeg kanskje, eller kanskje ikke vil selge siden jeg savner "sofafølelsen" på BMW GS, og at loffing på 2 500 omdreininger i 5. gir er helt ok 😉 Er det noen som er halv/semi-interessert kan jeg sikkert finne frem bilder.
  2. Den har samme funksjon som en choke og er i og for seg kun ment til kaldstart. Den er ikke tiltenkt en funksjon for å holde turtallet oppe når motoren er i gang.
  3. Det er ikke en choke, men enn tomgangsregulator som hever turtallet på … ehh, tomgang 🙂 Den virker jo nesten som en håndgass også og kan være(basert på egen erfaring)litt keitete om man bruker den på full åpning siden du jo ikke går helt av "gassen" på håndtaket inn mot kryss og lignende. Nyere modeller med innsprøyting fikser dette via hjernen til motoren med sensorer og duppeditter overalt 😉 (jeg hadde akkurat det samme på BMW`en min)
  4. Ja, det er jo ikke noe stort problem, i og for seg, det handler nok mer om vane. Synes ikke det er såååå mye motorbrems i denne, mener å huske at det var betydelig mer i den gamle Guzzien jeg hadde, velvel, gode bremser er det, ble litt ivrig på bremsen på vei til jobb i dag og låste forhjulet et lite øyeblikk … kan se ut som jeg må venne meg til mer enn å ligge over 4-5 000 omdreininger 🙂
  5. Jeg har gått fra BMW R1100GS til en 620 Multistrada og kan vel si at det er sykler som er litt forskjellige 😉 Jeg har kun kjørt tre-fire turer med den nye og må venne meg til at turtallet skal være høyt(sammenlignet med en boxer), og at sykkelen vil svinge nesten før jeg tenker på det, men er det meningen at bakbremsen skal være så inn i helvetet rævva? Jeg er jo vant med å bruke bakbremsen mye sammen med forbremsen, eller bare bruke bakbremsen når det går sakte for å justere farten. Det må jeg åpenbart slutte med. En annen ting som slår meg med min nye Ducati er at den er lett, men det er kanskje det meste når man kommer fra BMW 😄
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer