Gå til innhold

Geir P Novik

Gamle Ikke-Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Geir P Novik

  1. Har i alle fall sendt en e-post til Hestmann, så får jeg se hva som er ventetiden der for tiden. Er nok litt sent ute dessverre 🙄 Av annet småpell jeg skulle fått gjort (av serviceverksted eller andre) er blant annet feilsøking ifm selvutlading av batteri, bytte dekk og noe lakkeringsarbeid (lakk på alt av karbonfiber er dårlig). I tillegg finner de sikkert mye på servicen som bør utbedres (fikk høre sist at clutch snart burde tas) 😀.
  2. Supert! Takk for tips. Skulle gjerne tatt det selv, men blir nok en uheldig kombinasjon av for mye arbeid og for lite kunnskap dessverre 🤣.
  3. Hei, og takk for tilbakemelding! Ja lang ventetid var hovedgrunnen ja. Hadde håpet å få tatt det før juli, om mulig. Da det er en del som skulle vært gjort på sykkelen, også utover service, kunne det være interessant å høre om det var noen positive erfaringer med andre enn de to nevnte også 😀
  4. Heisann. Helt nytt medlem her, men har kjørt Ducati i rundt 15 år. Har til nå nyttet Løvaas til service, men lurer på om noen har gode erfaringer med andre verksteder i østlandsområdet? Kjenner også til Eker, men har ingen erfaring med dem. Beklager om dette tema er diskutert tidligere, men kunne ikke finne noe info om det her inne. Hilsen fra Geir, og en Monster 900Sie med stooort behov for hovedservice (+en god del annet småpell 🤣)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer