Jump to content

acerbis88

Frivillig
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by acerbis88

 1. Folks! Vi foreslår følgende Strada-tur og opplegg fra fredag 29 til søndag 31 mai. Deltakere fra Nord- og Sør-Rogaland. ( Desmodromer fra hele landet er selvfølgelig også velkommen til å være med) Desmodromene kjører enkeltvis eller avtaler reisefølge til Sand. Opp mot 2 1/2 time fra Stavanger, avhengig av ferje, og cirka samme reisetid fra Haugesund/Karmøy. Vi bor på Suldal hotell vis a vis ferjekaien på Sand. Enkelt men rent og pent hotell med supert vertskap. Hotellet tilbyr p.t. 10 enkeltrom og 4 dobbeltrom (twin beds). Dette kan endre seg pga kanselleringer. Prisen per overnatting er 675 kroner (flat pris for alle) og den inkluderer frokost og evt matpakke. Gratis kaffe etc tilgjengelig døgnet rundt. Hotellet har ikke servering av annen leskende drikke, men vi har lov til å ta med oss. Coop like ved selger eksempelvis øl fram til klokken 2000. Hotellet har p.t. heller ingen middags servering grunne COVID-19, men vi avtaler med bistroen på Sand, Kulp, som lager god mat. Den bringes til hotellet. Alternativt kommer kjøkkensjefen på Kulp til hotellet og koker for oss der. Turen lørdag går på tildels krevende veier og vi følger Strada-reglementet for kjøring på store deler av turen. På et par egnede strekk kan vi åpne for to grupper, rask og touring. Dersom - men det skjer selvsagt ikke - været vender seg litt vått, så kan ruten justeres. Flott kjøring blir det uansett. I første omgang ønsker vi å lodde stemningen for et slikt opplegg. Bindende påmelding følger litt lenger fram og er endelig èn uke før den aktuelle helgen. Fredag 1800- Vi møtes på Sand for en kjøredresspils, forhåpentligvis på terrassen. 2000 Middag og sosialt samvær Lørdag 0845 Førermøte utenfor. Alle ferdig kledd og med full tank. 0900 Stradatur ca 25 mil på tildels svært smale og svingete veier og gjennom fantastisk natur. 1300 Lunsj bestilt - pause og bensinfylling 1400 Turen fortsetter 1700 Tilbake på Sand - kjøredresspils 1900 Middag Søndag Frokost og avreise. Korteste vei hjem eller vi kan, hvis ønskelig, legge opp «omveier» hjem. Er du med?
 2. For interesserte så vil Vårsleppet 2020 gå av stabelen i tradisjonens tro tross COVID-19. Unntaket i år er at arrangør informerer om at det ikke blir noen stopp i år eller arrangement på Klepp ved endt kjørerute. Felles avreise Klepp ( Turn hall 11:00) Ruten er som alltid: Klepp- Sandnes-Stavanger-Ålgård-Krossmoen-Egersund-Ogna-Varhaug-Nærbø-Bryne-Klepp. Avreise: Klepp: 11.00 Ankomst: Sandnes: 11:10 Stavanger: 11:20 Ålgård: 11:50 Krossmoen: 12:20 Egersund: 12:30 Fra Egersund: 12:40 Ogna: 13:10 Varhaug: 13.25 Nærbø: 13.35 Bryne: 13:45 Klepp: 13:55 Er du interessert i å kjøre Vårsleppet i sammen med en gjeng Ducatier så kan du møte oss på Circle K Lura kl 10:00. VI kjører i fellesskap til Klepp for å være med på starten av toget, evt vente på Circle K til de passerer oss, hvor vi kjøre inn i toget på E39 retning Stavanger og følge ruten så langt en selv orker. Været er ikke meldt så helt verst 1 mai i år. Vel møtt!
 3. Folkens! Vi prøver med årets første tur søndag den 19.04.20. Kl 12:00 Gjesdal Spinneri. Grunnet COVID-19 situasjonen så tar vi selvfølgelig et par grep og hensyn ifm FHI sine råd og anbefalinger mtp smitte overfor hverandre. Liten og ingen smittefare i sin egen hjelm, derav ingen smitte på kjøretur. Ved oppmøte på Spinneriet eller generelt ved stopp langs veien, vennligst ikke parker tett opp i mot sykkel på siden av deg. Blir det flere så kan vi praktisere på parkere gruppevis 5 og 5stk. Samme ved sosialt, hold 2 mtr avstand og mindre grupperinger på 5stk. Er du bekreftet smittet eller symptomer, så ønsker vi heller ditt oppmøte ved neste anledning Ellers håper jeg noen bruker denne flotte søndagen med å børste litt støv av Ducatien og litt rustløsing i svingene å møter opp. Åpen for forslag for kjøtetur. Foreslår selv runde opp til Gloppedalsura- Vikeså- Bue- Undheim - Brusand. P.t å så er det meldt 13gr og strålende sol på denne dag. Vell møtt!
 4. 30 november 2019 avholdt Distrikt Rogaland sin årlige Deppefest for markering og avsluttning på nok en suksessfull og flott mc sesong. VI var så heldige hvor Moto-Tech disponerte sitt MC verksted for anledningen. Pinnekjøtt buffet ble bestilt fra Gjesdal Catering og servert oppe på en MC løftebenk. Flotte bidrag med gaver fra Løvaas Motor, MC-Utstyr og Moto Tech. Stor takk til dem ( Se gavebords bilde) Snakket satt løst og god stemning etter et par brigg innabords hos de fleste. Per hadde for anledningen brakt med Italiensk Sitron likør ( den var innafor)
 5. På tampen av sesongen så inviterer Moto Tech Desmodromene gjengen på Dynobenk og grilling i deres verksted 19 Oktober. Etter oppgradering og installasjon av ny Dynobenk i sommer har de nå en av landets mest Hi-Tech MC Dyno. . Moto Tech er gavmilde og spanderer grillmat og drikke på oss, vi prøver å få ordnet at NDFD spanderer/støtter med Dyno run for alle som ønsker det. Normal pris er 800,- pr run. Så ta med Ducatien din og møt opp, her skal det måles hestekrefter. Om ikke overnevnte er av interesse så kom for det sosiale
 6. MC UTSTYR inviterer til "klubbkveld" i deres butikk med servering av Pizza, Brus og kaffe som er på huset.Dette blir fra Kl 18:00 etter at de stenger dørene for andre kunder, det vil bli utover kvelden så lenge som det trengs.Agenda:- Presentasjon av neste års modeller- Hva som er nytt i utstyrs bransjen- Airbag: Forskjeller mellom modeller og versjoner- Intercom av varierte modeller- Og eventuelle andre tema og spørsmål som måtte komme opp.Det blir selvfølgelig GODE TILBUD i HELE butikken denne kvelden for oppmøtte medlemmer. DET KREVES ET MINIMUMS OPPMØTE PÅ 13 STK FOR AT DETTE ARRANGEMENTET SKAL GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT. DEADLINE FOR PÅMELDING ER 13 SEPTEMBER, BINDENE OG GRATIS DELTAKELSE.
 7. Desmodromene Vest møtte Øst, eller Øst møtte Vest.. Alt etter som! Det var iallfall 13stk på sykkel fra Rogaland og 5 stk som kom langveis fra for å møtes på Ørneredet på toppen av Lysebotn. Nydelig vær hadde vi denne dagen, kunne faktisk ikke blitt et bedre MC vær med ca 20gr og sol. Ducatiene sto utstilt på rekke og rad til publikum og turisters store begeistring ( Se bilder) Tur ned "hårnåls" svingende til Lysebotn for en liten is pause før turen bar opp igjen. Felles måltid med alle Ducatistene til flott utsikt. Vi lagte såpass stor oppmerksomhet når vi kom brumlende mellom fjellene at vi jaggu klarte å verve med oss et par nye medlemer på parkeringen også denne dagen Håper vi kan gjenta noe lignende en gang med enda flere oppmøtte og mer sosialt og kjøring sammen. Bildene sier sitt!
 8. Motorama September 2018 Desmodromene Rogaland rigget til stand og stilte ut 15stk Ducatier på rekke og rad under Motorama første helgen i september, Rogalands største motor utstilling og messe. Dette ble gjennomført med stor suksess for våres del, enormt høyt besøks tall og mange skuelystne som fant veien til våres stand og beundret Italiensk design og finesser. Vi hadde "bemannet" stand hvor vi fikk snakket med mange i publikum og promotert Norsk Ducati Forening Desmodromene til bla lokale media.
 9. Deppefest i Rogaland 2018 Distrikt Rogaland avsluttet offisielt en fantastisk sesong 3 november med en kanon Deppefest i godt lag. Vi ble hele 17stk til bord med nydelig julebuffet levert av Villmarksenteret på Ålgård. Var så heldige å fikk låne Moto Tech sitt verksted for anledningen å dekket opp til langbord. Flotte premier og give aways til hele gjengen. Hovedpremien gikk til første plass på Ducati quizen ( Jon Kristian) tett etterfølgt av Steffen på 2.plass og delt 3.plass mellom Morten og Ørjan. Hovedpremien til 1.plass levert av Sigma Motor på hele 4500kr. Ellers flotte bidrag av Løvaas Motor, Moto Tech, Rovik MC og Sigma Motor. Vi bukker og takker til samtlige. Vi gikk gjennom året 2018 med hva som var bra og fungerte, å hva som kunne forbedres av både oss som styrer showet i vest, men også medlemmenes deltakelse og involvering. Vi ser virkelig frem til hva 2019 sesongen bringer.
 10. Diverse spontane turer i Rogaland i løpet av 2018 sesongen Uten om de planlagte arrangementene som vi steller i stand i løpet av sesongen, så har vi diverse spontane turer og søndags turer.
 11. Desmodromene Rogaland på Ducati Weekend 2018 Rogalendingene lastet opp biler og hengerer å fylte opp 2 pitbokser under årets DW. Flott arrangement som alltid og topp stemning både på og utfor banen. Bildene taler seg selv
 12. Moto Tech, MC utstyr, Bikers Pit og Ruyters Premium car care hadde Åpen dag for kunder og publikum. Desmodromene Rogaland viste godt igjen og fikk mange lange blikk når en bunch med Superbike sykler rullende inn på området. Stor stas!
 13. BBQ night hos Moto Tech. Juni 2018 Moto Tech inviterte oss på BBQ night i juni. Som i bør og hør under en grillaften så ble grillen fyrt opp og vi ble servert nydelig grillmat. Det ble sosial samling inne på verksted med gjennomgang av tekniske tips og triks av MC. Takk for oss for denne gangen. Vi ser frem til neste arrangement hos dere.
 14. Banedag på Reve. Mai 2018 Vi booket av Reve banen i samarbeid med Stavanger RR nok en gang. Denne gangen var vi skikkelig heldige med et flott vårlig vær i mai. En gjeng på 12 medlemer + litt gjester fra RR gruppen til Stavanger RR kjørte fra tidlig på dag til sent ettermiddag/kveld. Ut på dagen fyrte vi opp grillen for felles lunsj og mc prat. Alt i alt en meget flott og fartsfylt lørdag
 15. Forhandlerdag Sigma Motor i Haugesund. Mai 2018 Vi var en gjeng som dro fra Sandnes/Stavanger opp til Sigma Motor i Haugesund i mai. Hyggelig dag hvor vi møtte på medlemmer i Haugesund som var med oss på denne dagen. Vi prøvekjørte et par av 2018 modellene som sto utstilt i butikk. Sigma disket opp med servering av mat og drikke til oss, de hadde også noen ekstra gode medlemstilbud for medlemmene. Fikk omvisning i butikk og verksted, men påfølgende info om siste skrik og utvikling hos Ducati. Vi takker for oss nok en gang og ser frem til neste sammenkomst hos Sigma.
 16. Hei og takk for siste Morten, takk for hyggelig tilbakemelding Det ble et meget bra 2017 for våres del, satser på at årets sprell blir minst like bra!
 17. Legger ved noen bilder og filmer fra 2017 sesongen. Fullstendig bilde film fra 2017 laget av Steffen Solberg finnes på Youtube --> : Å for de mer nysgjerrige... Film fra tur til Lysebotn: --> Egil filmet fra Strada turen: -->
 18. Dette er foreløpig agenda for aktiviteter og sprell for 2018..! Det vil bli opprettet egne arrangementer på distriktet sin egen Facebook side, samt under Distrikt Rogaland fortløpende. 1. Søndags tur/ felles tur siste søndag hver mnd i gjennom sesongen. Felles oppmøte, tur og destinasjon planlegges tur for tur. ** Årets første Søndags tur er planlagt til Søndag 8. April ( Møtested Circle K, Lura. Kl 12:00) ** Søndags tur 29. April ( Møtested Gjestal Spinneri, Oltedal kl 12:00) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 2. Vårsjekk for medlemmer hos Sigma Motor m/ kaffe o.l. 14. April ( Oppmøte Circle K, Lura 10:00) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 3. Forhandlerdag hos Sigma Motor, som i 2017 5. Mai ( Oppmøte Cicle K, Lura. Kl: 09:00) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 4. 1.mai Vårsleppet, felles oppmøte og kjøring. 1.Mai Møtes på Turnhallen Klepp kl 10:00 ------------------------------------------------------------------------------------- ---------------- 5. Vest møter Sør, felles tur sammen med Desmo- Sør til Lyseboten via Tonstad osv. 17 Juni ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 6. Banedag #1 Reve 12.Mai. Heldags leie av Revebanen for Desmodromene. Kom å kjør med oss fra kl 10:00 til 19:00! Husk å les igjennom ABC banekjøring, samt bring med utfylt fullmaktskjema. Vi fyrer opp grillen for lunsj utpå dagen. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 7. BBQ og verksteds dag hos Moto- Tech Onsdag 13. Juni 16:00- 20:00 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 8. Øhlins/ demper samling hos Sigma Motor ( Sommer) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 9. Banedag # 2 Reve ( Juli ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 10. Langtur til Bygland i Vest- Agder for Paragliding m/overnatting. Ove Idar Herigstad. 31.August - 2-September. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 11. Motorama, utstillings stand for Desmo- Vest. 8 - 9.September Vi er booket på med 15 utstillende Ducatier på Rogalands største motor show. Vi har fått stand på 6x12 meter til disponering under helgen. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 12. Haugalandet rundt Heldags tur med mange mils kjøring. 16 September. Oppmøte Arsvågen 11:00 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 13. Diverse MotoGP samlinger på storskjerm og kaffe ( Sted og dato(er) kommer. ** MotoGP samling , Grand Prix of Qatar 18.Mars kl 13:45 til 18:00 ( Moto3, Moto2 og MotoGP) Børre Tobiassen har ordnet Kinosal med plass til 40stk. Vestre Svanholmen 6, 4313 Sandnes. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 14. Ducati Weekend ( God deltakelse fra Rogaland) Felles leie av Pitboks som i 2017. 4-5 August ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 15. Strada tur til Vågslidtun 10 - 12 August. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 16. Muligens Banedag #3 Reve om interessen er stor. ( August/ September) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 17. Deppefest etter endt sesong. ( November/ Desember) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Det kan også bli flere langturer og evt andre arrangementer på sikt! Ved spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt på [email protected]
 19. På vegne av distrikt Rogaland og våres deltakelse så vil vi gjerne takke for en helt fantastisk og fartsfylt helg..! Vi ble 2 fulle pitbokser med Vestlendinger og god stemning Stor takk til styre og stell med funksjonærer å det hele som får til dette hvert år. Det er en ren fornøyelse. Dette ga mersmak for hele gjengen, også for dem som ikke har deltatt på dette arrangementet før. Vil tro vi stiller like sterkt neste år om ikke enda flere?!? Satser da på enda bedre vær Legger ved noen bilder som ble tatt fra oss disse dagene.
 20. Vell gjennomført BBQ og sosial kveld hos Moto- Tech AS Det ble servering av grillmat, Ducati kake. Omvisning og tips å triks i verksted. Konkurranse i form av quiz hvor Per Strand stakk med seieren og mottok fine premier --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moto-Tech inviterer til sosial samling i deres verksted/butikk tirsdag 18.Juli. Fra kl 17:00 - 21:00. De stiller med grillmat og forfriskninger til servering. Omvisning i verksted og løs prat, gjerne noen tips å få. Gratis omlegg av dekk som blir kjøpt denne dagen. Ellers gjelder eksisterende inngått avtale med medlemsrabatt hos dem. Fremvisning av Muc-Off produkter. Vi ser om vi får til en felles kjøretur etter endt samling her, vell og merke om været tillater dette. Vell møtt!
 21. Vi ble en gjeng som møttes å kjørte årets Vårslipp i sammen, totalt 3700 sykler deltok på årets vårslipp. Været var som bestilt gjennom hele dagen. Noen testet også Ducatiene i Dynobenken som var stasjonært på arrangement område.. Se bilder neders i tråden! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I tradisjonens tro kjøre årets Vårslepp den 1.mai Prøver å samle en gjeng til å kjøre i lag på Vårsleppet 1.mai Møtes på Statoil/ Cricle K på Ålgård 11:30. Toget passerer ca 12:10. Så vi får tid til å møtes og ta en kaffe i god tid før syklene passerer Slenger oss på toget med sykler når de passerer og tar turen videre etter hvor langt gi gidder. Avreise Klepp Turn Hall kl: 11:00 Ankomst Sandnes kl: 11:20 Stavanger kl: 11:40 Ålgård kl: 12:10 Krossmoen kl: 12:45 Egersund kl: 13:00 Avreise Egersund kl: 14:00 Ankomst Ogna kl: 14:30 Vigrestad kl: 14:45 Nærbø kl: 15:05 Bryne kl: 15:20 Klepp kl: 15:30
 22. En meget bra gjennomført forhandler dag hos Sigma Motor. Vi var heldige å hadde med oss værgudene denne dagen, sol og fint vær Hele 20stk møtte opp og kjørte i kortesje på veien fra Sandnes/Stavanger på veien opp mot Haugesund, for et syn og for en lyd på veien. Bra mottakelse fra Sigma som hadde disket opp med god matt og drikke for anledningen. De hadde 3sykler klar for demokjøring denne dagen. Supersport S, Multistrada 950 og Scrambler Desert Sled. Omvisning i verksted og i butikk med presentasjon og generelt info om deres tilbud av tjenester o.l. God tilbakemelding fra personalt hos Sigma i ettertid hvor de ønsker å få til noe lingnende innen kort tid Konklusjonen er at dette var meget vellykket opplegg å vi kommer gledelig igjen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines