Jump to content

Nassen0f

Frivillig
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nassen0f last won the day on February 27

Nassen0f had the most liked content!

Community Reputation

3 Nøytral

About Nassen0f

Recent Profile Visitors

483 profile views
 1. Hei folkens, Her kommer den midlertidige årsplanen for 2020. Det vil komme egne poster og oppdateringer ang de forskjellige arrangemangene når det nærmer seg.
 2. Vi lufter stemningen for en fellesvisning av MotoGP i Misano.Vi har en flott kinosal for hånd på Forus, men ved for lite påmeldte, så flyttes visning til en hjemmekino eller lignende.MotoE starter rundt kl 12, mens MotoGP starter 14:00.Vi stiller med Kaffe, og muligens noe å bite i Legg igjen en melding her eller på facebook eventen for å vise interesse! https://www.facebook.com/events/354483815456432/
 3. Vell hjem fra DW og for en tur det ble. Masse bra kjøring i depoet vårt å ingen store uhell. Flott humør og en flott gjeng som alle brenner for ducati og det å kose seg på bane. Gode tips ble delt og nye personlige rekorder ble satt. Håper alle hadde det like kjekt som jeg hadde det og vi sees igjen neste år! Her litt bilder, men legg gjerne ut dine egne!
 4. 916 serien er nok den jeg kan minst om, men vi har nok et par som kan hjelpe.
 5. Alltid en god gjeng på Ducatiweekend, Her er det bare å melde seg på og si i fra, så fikser vi plass i pitt med mye godt humør og mye god info ang kjøring på Rudskogen
 6. Her er bildene som ble tatt under 1.mai slippet. Alltid bra oppmøte på 1.mai og vårslippene, så får vi håpe været blir bedre fremover!
 7. De siste årene har vi vært en stor gjeng fra distriktet som tar turen til Ducati weekend. I 2018 fylte vi faktisk 2 pitter på Rudskogen med sykler fra distriktet, så da er det greit å koordinere dette litt. For de av dere som skal til Ducati Weekend og som vil ha plass i pit, kan kommentere på denne posten, så lager vi en liste av de som skal ha plass. Ta en titt på her :
 8. I år arrangerer vi søndagsturer den siste søndag i hver mnd. Da møter vi opp ved Oltedal Spinneri for en prat, samt planlegge hvor turen går for dagen for de av dere som vil være med. Datoene fremmover er: 30.Juni 28.Juli 25.August Det blir somregel endel spontanturer utenom dette også, så det er bare å følge med på facebook gruppen vår!
 9. Årets Første MotoGP er førstkommende søndag og da arrangerer vi selvfølgelig MotoGP samling! En av våre gode medlemmer (Børre Tobiassen) har reservert "kinoen" på jobben hvor vi får sett alle løpene.Døren åpner rett før første løp som starter 15:00.Og for di er dere som ikke vil se Moto3 eller Moto2, så er det bare å komme utover dagen.Moto3 15:00Moto2 16:20MotoGP 18:00Dere kan ta kontakt med meg (Ørjan Jåsund) på facebook eller på tlf 47140441 når dere kommer så skal vi få dere inn. Om jeg har glemt noe så kommer det mer info fortløpende frem til arrangementet. Adresse: Vestre Svanholmen 6, 4313 Sandnes, Norway
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines