Gå til innhold

André Bergheim

Styret
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    9

Alt skrevet av André Bergheim

  1. Klare? Telefonnummeret mitt er 98241058 om noen ikke finner fram eller går seg bort utpå kvelden
  2. Da er vi 18 bekreftede deltakere. Det er til og med noen som tar turen over fjellet for å bli med . Har vi noen etternølere som ikke har fått meldt sin ankomst enda, så si bare i fra, så skal vi nok få ordnet med plass.
  3. Hei igjen folkens. Litt laber interesse for deppefest så langt ser det ut til, og med tanke på sesongen vi har hatt er det litt mystisk 🤨. Vi har i alle fall utsatt påmeldingsfrist til søndag 22. oktober. Sjefen har signalisert at han har vært hos Løvaas og plukket opp rikelig med donasjoner som vil havne i fanget på de som dukker opp til felles depping. Og husk, det er viktig å prioritere Ducatismen denne lørdag 4. november, for plutselig handler resten av årets helger om snømåking, julekalendere, og ribbesteking 😀.
  4. På sist årsmøte fikk Eva og jeg et viktig oppdrag; Å sørge for en arena der vi kan møtes og snakke om følelsene våre knyttet til den kalde fæle tida . Nå nærmer den seg altså, så møt opp på deppefest og få ut frustrasjonen. Trøstespis og hiv innpå en italiensk leskedrikk. Vi er overbevist om at du er litt mindre deppa når du drar enn da du kom. Dato: 4. november Tidspunkt: 17.00 --> Sted: Barcode Street Food, Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo (https://www.barcode-streetfood.no/) Stedet ligger 6 minutter å gå fra Oslo S. For dere som tar turen via luftveien, så tar det 35 minutter fra Oslo Lufthavn med flytog, inklusiv spaserturen fra Oslo S. Om det nå som ved et mirakel skulle være kjørevær, så ligger Oslo S P-hus 4 minutter unna. Vi har bestilt bord og er sikra god plass. Svarfrist: 22 oktober Svar her i tråden om du kommer. Vi sees! 😀 Hilsen Eva og André
  5. Noen som har standardsete foran og evt bak til overs?
  6. Noen som trenger slike? Har et par nye, kun montert, beskuet, prøvd i 10 minutter og demontert. De passer en stor mengde Monstere, Scramblere, Multistradaer, Supersporter mm. Komplett liste finnes på https://www.cncracing.com/. Søk på partnummer PC123B. De kostet meg 1000kr pluss norsk MVA og frakt osv. Gi bud 🙂
  7. Når det er sagt så hadde jeg en plan om å ta meg på tak og prøve raceinstillingene på fjæringa som beskrevet i manualen neste gang jeg skal ut å svinge meg. Regner med det vil utgjøre en ganske stor forskjell.
  8. Jeg gjorde jo et enkelt søk på rearset (uten flertals s’en) og da fant jeg ikke Gecko. Ser det er delte meninger på nett om et sett er et sett eller mange sett. Skulle du sett… For meg blir det med høyere fotpinner et forsøk på å få bedre forankring med det ytre beinet når jeg skal tøffe meg i svingene på bane 🙂
  9. Gecko sine var betraktelig mer kontovennlige ja. De hadde jeg ikke hørt om. Og du har trolig rett i det med fjæring og geometri 🙂
  10. Hele greia med disse bakbremsene er ganske crazy ja. Rart de ikke har fått problemer med typegodkjenninger når designet er såpass ute å sykle.
  11. Er det noen her som har meninger om ettermarkedets rearset til Monster 1200 / 821? Burde jeg? Har veldig lyst på, både pga muligheten til å flytte opp fotpinnene og fordi de ser veldig kuuuule ut. Har også sett på muligheten for at dette kan drenere kontoen. Erfaringer noen?
  12. Eva og jeg har en 18 mod M1200S og en 16 mod M821. Begge var uten bakbrems etter årets vinterlagring. Løvaas vil ta bremseslangeskift på begge to nå til høsten. Dette skal visstnok løse problemet, så da får vi se til våren igjen 🙂
  13. Ble nå veldig nysgjerrig på hvordan i all verden du har kommet over denne saken? :) Uansett, konas M821 har elendig bakbrems. Da jeg tok den ut etter vinterlagring i fjor gikk pedalen rett til bunns. Bytta bremseveske og lufta og da holdt den ut sesongen. Blir artig å se om det er samme modus i år. Har lest noe om at bakbremsesystemets nærhet til varmt eksosanlegg er årsaken, noe som virker logisk nok.
  14. Jeg ser F1 og MotoGP hos Viaplay, og det funker ganske greit. Regner med en får en del ekstra features med videopass?
  15. Har i dag forsøkt å få sett sendingene fra superbike-vm på Eurosport, (via Get), men det må jeg si har vært alt annet en lett. Er det noen andre som opplever Eurosport som fullstendig ute å sykle, dvs sender alt annet en det de har satt opp i sendeplanene sine? Det virker jo som de gir fullstendig f...?
  16. Er ute etter svarte balanseringsvekter som er egna til motorsykkel, dvs ikke for tunge og ikke for breie, ser «bra» ut osv. Erfaringer eller tips anybody? Kjenner forøvrig til Biltema sine...
  17. Det måtte blitt betonggrå på meg da, men nå er det visst tomt i Italia, uten noen kjent dato for når den er tilgjengelig igjen, så da får jeg bare ta den motvind som måtte komme en så lenge 🏍😁
  18. Er det noen her som har erfaring med Monster 1200 og OEM headlight fairing (partnr 97180471B)? Er den verdt å montere?
  19. Og nå: 12-åringen blodtrimmer EL-sparkesykkeln sin 🤞. Dessverre ikke mange Ducati-alternativer til denne aldersgruppa 😁. Er det riktig av meg å være litt stolt?
  20. Har dratt på meg en 2018 Monster 1200S og er på jakt etter hjulmutterverktøy. Det er en jungel av alternativer der ute. Er det noen som kan anbefale noe fra noen, som helst bruker mindre en 4 uker på å få varen til postkassa mi, og som tåler de 230Nm som skal til? Ser det finnes noen alternativer som kan ta mutter både foran og bak. Hvor handler dere Ducati-verktøyet deres?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer