Gå til innhold

Christian Nebell Skogen

Gamle Ikke-Medlem
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Christian Nebell Skogen vant dagen sist 24. juni 2021

Christian Nebell Skogen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

15 Bra

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kan anbefale High Performance Academy på youtube for litt tips rundt det elektriske. Denne er for eksempel verdt en titt: Cost-Effective Crimping | Affordable Connectors AND Tools
  2. Har noen sykler du alltids kan ta bilde av nær Drammen. https://www.instagram.com/alphaoctane/
  3. Må si jeg likte bronse sykt godt! Blir vel veldig avhengig av hva du tenker å bruke av farge ellers på sykkelen men syntes fargen var knall, det stikker seg ikke ut og burde vel passe godt inn med karbonen. Ellers kan du alltids få de i karbon fra CeraCarbon for rolige £3745,- ex VAT. 😅 Lekte med tanken selv til jeg fikk prisen på det. 😂
  4. Finner ikke mange av de nei, så etter ett drøyt år med krangling med meg selv om jeg kunne ta meg råd til det tapte lommeboka og jeg satt plutselig med 3x999. Takk det samme, følger prosjektet ditt flittig selv, lekker sykkel det også! Var inne på tanken på samme eksos selv men syntes det kledde sykkelen din bedre så slo fra meg den tanken igjen.
  5. 3. sykkel er i hus og det er sikkert en del her som vil kjenne igjen denne også. Har allerede samlet opp en haug med deler som vil bli montert på sykkelen fremover. Nytt 39T drev fra CeraCarbon på 211g, Racing switch controls, lettere akslinger m.m.
  6. Spennende prosjekt. Kjenner jeg grugleder meg litt til å sette i gang total overhaling av det elektriske selv. Fantastisk fokus på detaljer i bygget, gleder meg til å se sluttresultatet. 👍
  7. Flott post! Har ikke noe å legge til selv men følger spent med på diskusjonen i håp om å lære litt. 👍
  8. Ser frem til å se hva Ducati kommer opp med på denne fronten. Kunne fint tenkt meg en elektrisk MC uten store vedlikeholdsbehovet for pendling til det daglige og heller bruke R sykklene når jeg har lyst til å ta meg en godtur eller noen runder på bane. Ikke mange attraktive alternativer pdd. Nærmeste man kommer er vel Damon Motorcycles, Zero eller Arc. Snakker fort tullete mye penger da og null tilgjengelighet i Norge.
  9. Underbygger utsagnet til Lorenzo om at Dovi var negativ fra første dag han kom inn i Ducati.
  10. Stemmer ganske godt overens med det jeg fikk høre av selger det. Sa Are hadde bygd den for en tid tilbake. Kjøpte den fra en hyggelig kar i Sandefjord i November. Meget mulig den har vært innom Trondheim før dette, han hadde vel hatt den ett par år bare tror jeg. Gleder meg til å få luftet den til sommeren ja. Utrolig morsom sykkel!
  11. Er registrert på '06 ramme men er flyttet over til den for å få den gate registrert i løpet av de siste årene så er ikke 100% sikker på årsmodell på alt. Skal ikke se bort ifra at det er snakk om samme sykkel her.
  12. Noen som har noen tips til fine ruter å kjøre i Drammensområdet? Gjerne noen fine svingete ruter på 1-2 timer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer