Jump to content

Christoffer Cappelen

Administrators
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Christoffer Cappelen last won the day on September 15 2018

Christoffer Cappelen had the most liked content!

Community Reputation

3 Nøytral

About Christoffer Cappelen

 • Rank
  Webmaster

Recent Profile Visitors

675 profile views
 1. Mitt medlemskap --> Mine Detaljer --> Betalingskort Legg til nytt Kort Fyll inn kortinfo og klikk "Send" Bekreft at ditt kort har blitt lagt til i listen Enjoy!
 2. Betaling av medlemskap virker nå som planlagt. Foreningen aksepterer Visa, Mastercard og Pay Muligheten for å lagre Visa og Mastercard for å bli automatisk trukket ved fornyelse har en feil, men jeg regner med å få dette i orden før årsskifte når de aller fleste skal betale for neste års moro
 3. Desmodromene støtter nå betaling av medlemskap også med Apple Pay!
 4. www.desmodromene.com er oppdatert! Samme løsning men i ny og forbedret utgave. Mye er likt, noe er nytt men alt i alt har vi en mer robust håndtering av medlemsregister enn tidligere. Vi har noen utfordringer med selve betalingsløsningen men dette er det forventet en løsning på rett over helgen (ETTF: 3-5 September) Alle som ønsker å registrere seg kan i mellomtiden bare registrere seg også vil disse bli fulgt opp så snart betalingsløsningen er på plass. Tilbakemeldinger er bra, legg gjerne igjen en kommentar!
 5. Det er sant at Paypal har mulighet for automatiske trekk, det gjør det jo lettere for alle. Vi snuser også på Klarna, de har også en mulighet for automatiske trekk og flere måter å betale på tilpasset oss her oppe på berget.
 6. Som Presidenten så enkelt tidligere har forklart i denne posten så er det mulig..
 7. Jeg tror Paypal er relativt sikkert når det kommer til personvern og sikker betaling. De er gamle i gamet, og har lært av sine feil. Litt info om sikkerheten rundt Paypal generelt: https://www.thebalance.com/is-paypal-safe-315818 og for de spesielt interesserte Paypals egn Privacy Policy Paypal er et alternativ, men jeg tror ikke vi kommer til å sitte med de som eneste alternativ. Vi har noen krav som må være oppfylt, og betalingsleverandørene har noen krav. Så får vi se hvor vi havner. Takk for alle svar.
 8. Vi ruster opp betalingsløsningen og trenger feedback. Ris og ros, alt er tillatt.
 9. Heisann. Det jobbes med å oppgradere hjemmesidene, og i den sammenheng er jeg på jakt etter bilder. Det knipses bilder over en lav sko og mange/(noen? ) blir ganske barske. Har du noen bilder du kunne tenke deg å se på www.desmodromene.com så del de gjerne her. https://www.desmodromene.com/index.php?/gallery/category/2-fotoarkiv/ eller som kommentar på denne tråden. Det er ingen garanti for at ditt bilde blir brukt, men det er jo mest stas å kunne bruke våre egne bilder så de prioriteres. -Cappern
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines