Gå til innhold

World Ducati Week, Misano, 2024


Anbefalte innlegg

MC TRANSPORT AS har lakkert lastebilen RØD og lager en tur tilpasset WDW-datoene. Attpåtil noen dager ekstra, mellom lossing og lasting i München, slik at alle får kjørt skikkelig før/etter WDW.

Veldig gunstig for oss langfarere, spesielt i lys av at ÖBB ikke tar med kjøretøy på Nightjet gjennom Tyskland. Det finnes togalternativer, men to-tre ganger så dyrt og i mye dårligere materiell.

DOC Trondheim har reservert 10 av vanligvis 25 tilgjengelige plasser. Det er derfor inntil videre kun 15 ledige plasser. Hvis Ducatister ikke snapper opp plassene ganske kjapt risikerer vi å måtte stå ved siden av en blå/grønn/oransje sykkel ( du er herved advart!! 😎 ).

https://www.mctransport.no/

WDW 2010 086.JPG

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Sykkelritt som kan forsinke/forkludre kjøring i Dolomittene 22. - 26. juli. Mye tålmodighet kan kreves eller hele dagen kan spoleres. Kan være greit å kjøre utenom https://www.girodolomiti.com/giro-2024#tour 

I fjor våres tok det litt av på nett med dystre spådommer om delvis stenging for bråkete kjøretøy i nord-italia. Det opprinnelige forslaget var ganske mildt, men en pr-kåt politiker i kamelhårsfrakk gikk mye lenger i et (ETT) avisintervju. Han snakket ikke på vegne av de fire-fem berørte regionene. Dessuten må et slikt forslag vedtas i nasjonalforsamlingen i Roma. Jeg tror ikke det skjer noe vesentlig i år, men kommer til å følge med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer