Jump to content

Velkommen til Strada


Recommended Posts

Strada er en undergruppe av Norsk Ducatiforening Desmodromene. Målet for Strada er å organisere vei-relaterte turer for medlemmene. Gruppen startet opp i 2010.
 
En Ducati kan brukes til så mangt, og selv om noen modeller trives best på bane, så er det mye annen kjøring som også er morsom og spennende. Vi bor i et fantastisk land når det kommer til svingete veier og flott natur og det skal vi forsøke å utnytte. I tillegg legger vi opp til sosiale deler underveis med stopp, bespisning, nyte utsikt, prate Ducati etc.
 
Turene er for medlemmer kjørende på sin Ducati.
"Kona sitter bakpå, men er ikke medlem" ... helt i orden. Hyggelig hvis passasjeren ønsker eget medlemskap, men ikke nødvendig.
"Kameraten vil være med" ... Kjøring i gruppe er potensielt farligere enn solokjøring - derfor har vi et reglement for Stradakjøring, som skal redusere risiko. Vi jobber kontinuerlig med å drille inn reglementet slik at kjøringen blir forutsigbar og konsekvent. Av hensyn til sikkerheten er det altså nei til gjester på våre turer. Likevel går det an å spørre om unntak i enkelttilfeller.
"Smykket er ødelagt, kan jeg komme med reservesykkelen?" Selvfølgelig. Av og til må Desmodromer skru og mekke litt - det er en del av det å kjøre Ducati.
 
Når vi er mange på tur deler vi inn i grupper og prøver å ta hensyn til at "passe tempo" er en subjektiv opplevelse. Målet er at alle skal ha helse og sykkel i behold og dessuten ha det hyggelig på tur.
 
Velkommen!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines