Jump to content

Alpene og Italia 2024. Ikke det? Neivel... finne på noe annet. Norgesferie kanskje


Recommended Posts

Fjorten somre på rad med bare bedre og bedre opplevelser på tur sørover. Dog ikke i år. Litt for mange ting som ikke stemte. 

Nightjet.JPG

 

Noe annet jeg kan gjøre? Jepp - Norge har noen godbiter her og der. Til tross for stengt i Trollstigen og en Geiranger bryllupsinvitasjon som må ha kommet bort i posten. 🤐

Gi gjerne tips til avvik fra de foreløpige planene. Lyst til å være med? Send en melding eller skriv her i denne tråden. Datoer ikke bestemt og Yr har foreløpig ikke uttalt seg.

TUR 1:  Fetsund, Skotterud, Austmarka, Lunderseter, Svullrya, Sysslebäck, Trysil, Särna og overnatte i Idre eller Funäsdalen. Andre dag direkte eller via omvei til Spidsbergseter. Oppom Blåhøe før middag. Tredje dag Vinstra, Skåbu, Espedalen, Vingrom og noe koselig på siste biten.

TUR 2:  Oslo'ish, via Kongsberg, Rjukan, Haukeli, Røldal, Odda til Eidford eller der omkring første dag. Andre dag Vikøyri, Gaular, Sogndal og hvile på Elveseter. Så Valdresflya, Fagernes, Golsfjellet og dalene nedover

TUR 3:  Brom, brom til Suleskar og Lysebotn og tilbake til Sølvgarden (?) for livsnytelse. Betydelige omveier tilbake til byen på dag to.

TUR 4: hvem, hva, hvor 🙂 

portrett farge 5.jpg

  • Liker 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Norge, regn og bytte starter og stator. Igjen, ja. Unnagjort i tide til avreise halv tolv👍🏻

Vaktskifte på Meteorologisk institutt ga en åpning denne helgen. Elveseter i dag, Blåhøe og Kjetils Spidsbergseter i morgen. 

Matpakke på veien opp til Tyin. Kjøredresspils før klokken seks?

20240719_134617.jpg

20240719_142936.jpg

20240719_153617.jpg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines