Jump to content

Hjelp til kjøp av ducati 749S , Tips og råd ?


Kenny

Recommended Posts

Hei folkens

 

Jeg har fått meg lappen på sykkel i sommer og er ute etter drømme motorsyklen en Ducati 749S. :-)

 

Jeg har sett litt på finn.no men der ser jeg at det ikke er noe ute til salg akkurat nå. Har tenkt litt på tanken og importere sykkel fra Sverige eller fra Tyskland. Jeg har aldri gjort dette før så vet ikke helt hvordan jeg skal gå fram og om det lønner seg å gjøre det siden euroen er høy og kr er lav. kanskje dette bare blir et tap prosjekt ?

 

Har vært inne på mobile24.no og blokket.se og sett litt, men jeg vet ikke hva jeg skal se etter på sykkelen som kan være positivt eller negativt med dem. Jeg har lyst på den 749S med rød ramme og at det skal ha terminologi anlegg :-) men det er kanskje ikke noe som er standard på dem ?

Kanskje noen her inne kan hjelpe meg med og finn en på mobile24 eller i Sverige og legge ut linker ?

Hva burde man og gi for en sånn type 749S  i dag  ?

Hvis noen har en til salg  her inne så si ifra eller vet om noen som skal selge en  :-D

 

Takker for svar

 

Mvh

Kenny

Link to comment
Share on other sites

Ok, takk for linken. skal sjekke det ut :D

Jeg har funnet en sykkel jeg har lyst på. Denne står i England. Jeg prøvde og gå inn på linken jeg fikk , men siden fungerer ikke lenger. Noen her som vet om et firma som kan hente denne i England  og kanskje ikke er alt for dyre i pris  , eventuelt ta kontakt med selger og høre at alt er ok med den   ? 

 

 

http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201507295607789?search-target=usedbikes&make=ducati&model=749&channel=bikes&channel=bikes&quicksearch=true&radius=1500&page=2&sort=default&postcode=sw1a2aa&logcode=p

 

Ganske strøken  synes jeg :-D!

Link to comment
Share on other sites

Gamle hjemmesiden åpnes når jeg klikker på linken - evt gjør samme søket der som jeg gjorde.

 

Fikk åpnet den igjen. pcen her som lever i sin egen verden noen ganger.  Jeg leste meg igjennom her, men var ikke så mye ang import fra England. Jeg har sendt e-mail til det ene firma som eventuelt kunne gjøre dette som sto på siden.

 

Har også sendt mail til noen speditør firmaer jeg søkte opp, om dem kan hjelpe meg eller vet om noen . Har fått en del svar, men blir bare videresendt til andre som dem tror gjør det, men ser ikke ut som det er så lett.  :huh:  :huh:

 

Noen andre her inne  som vet om noen  firmaer som kan hjelpe til med kjøpet og frakt ?  :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines