Jump to content

2016 nye modeller


Recommended Posts

Scrambler versjoner - god butikk for Ducati med nye 400 kubikkere.

Pikes Peak - stilig! Noen som skal oppgradere?

959 - fornuftige oppgraderinger og kanskje greit med den eksosen....

Hyper - økt slaglengde gir mer moment.

1200 Enduro - potent og enda mer direkte GS-konkurrent.

XDiavel - tar enda større 'cruiser'markedsandeler. Beltedrift!


World Ducati Week 1. - 3. juli B)

Link to comment
Share on other sites

Liker at ny Multistrada Pikes Peak har fått Öhlins fjæring, men såvidt jeg forstår så har den ikke elektronisk demperjustering og det synes jeg er litt nedtur. Multistrada 1200 Enduro vil sikkert friste noen GS eiere.

 

Den eksosen til Panigale 959 er vel ikke Italiensk designs stolteste øyeblikk? Ser at USA utgaven fortsatt vil få "under belly" eksos som er lekkert etter min mening.

 

XDiavel gir nok enda større salgstall, spesielt i USA.

 

Gleder meg til å se de nye modellene live til våren!

 

Sven

Link to comment
Share on other sites

Jeg ser på hvordan Ducati forhåndsblestet XDiavel og MTS Enduro så voldsomt. Det ligner litt på grisetaklende italienske fotballspillere som øyeblikkelig strekker hendene i været for å signalisere at de ikke har gjort noe galt, lenge før dommeren blåser - det er ofte den klareste indikasjonen på at de er 'skyldige' ;) Mon tro om Ducati følte behov for å 'unnskylde' seg for syklene beregnet på nye segmenter....

 

Begge ser overraskende stilige ut og vil selge bra, tror jeg.

 

EURO 4 og senere EURO 5 skaper problemer/utfordringer og eksosen på 959 er kanskje litt hastverksarbeid. Dog, jeg vet at Kämna fikk 15 hk og noe lignende Nm mer ut av en 1199 med kliss lik eksos for et par år siden - muligens funker denne eksosdesignen bedre enn den ser ut...

 

Internetten pleier å blomstre med harde nord-og-ned-beskrivelser av det meste som er nytt og uvant. Hverken Scrambler eller disse to nye har fått noe særlig juling, så kanskje treffer Ducati blink oftere enn de har pleid å gjøre i tidligere tider.

 

Det som var forventet, men ikke er besvart, er en klasseledende StreetFighter. Monster R joda javel, men ikke helt nok til å sette skapet ettertrykkelig på plass. Aprilia, KTM, BMW, Suzuki, Kawasaki og nå Yamaha har modeller som gjør at Ducati nesten 'må' gjøre noe synes jeg. En 1299 SuperFighter blir lekende lett klasseledende B)

 

Vel, vel, forventninger og spekulasjoner om en scooter, en SF1299 og firesylindret SuperBike kan holde interessen på topp enda noen år :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines