Jump to content

Vibrasjon ved oppbremsing - Diavel


Recommended Posts

Har du lagt merke til om vibrasjonene er mindre/borte når du bremser ordentlig hardt?

Maaange som opplever dette, men ikke alle som faktisk har skjeve skiver.

Her er søkeresultatet på "skiver" med både skiver til salgs og forskjellige mulige teorier om, og løsninger på ditt problem https://www.desmodromene.com/search/?q=skiver

Link to comment
Share on other sites

Når 'knappene' er roteringsrenset (snurre med drill-bit mens man spruter bremserens på) og klossene pusset ned setter jeg en trehundrelapp på at det er bedre/bra. Om nødvendig deretter pusse stålet med hone-verktøy. I motsatt fall har jo Ducati erstattet endel skiver som ble målbart skeive. Banekjøring er kanskje ikke det beste klagegrunnlag....  ei heller 20.000km og 2015 modell, men man kan jo be om å få nye.

Hvis du oppgraderer, så kan du med fordel vurdere sinter klosser. Fra standard organiske klosser og ved for mye forsiktig bremsing, bygger det seg opp flekkvise 'høyder' av klossebelegg på skivene. Det problemet reduseres/elimineres da. Kanskje er det det du har?

Vet ikke sikkert, men har mistanke om at senere års originale skiver overgås lett av selv ganske rimelige aftermarket Brembo. OPP Racing i USA (fantastisk kundeservice) og CarpiMoto i Italia har gode priser og komplett utvalg. Snaut halv pris i forhold til (dårligere?) originalt.

, men start uansett med de enkle tiltakene du selv kan gjøre.

 

2071723098_Honeverkty.JPG.1550902defbb8b6f8a63cd143a662185.JPG

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines