Jump to content

Lucas

Frivillig
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Lucas last won the day on February 23

Lucas had the most liked content!

Community Reputation

23 Strålende

About Lucas

 • Rank
  Moderator

Recent Profile Visitors

1,355 profile views
 1. Her kan man skrive om spontanturer 2020
 2. Meget hyggelig kveld med Desmosør gjengen. Nok en bra deppefest med god mat og gaver. Takk til Løvaas og MCTeknikk for bidrag.
 3. Velkommen til årets deppefest!! Vi treffes i grimstad sentrum, 15 november kl 18:00 på happytime pizzeria (storgaten 5).Vi får pizzabuffet for 110kr per person.Håper mange har mulighet til å bli med Det blir noen overraskelser også Ta kontakt om du lurer på noe.Lucas
 4. Kjempetur med ganske bra oppmøte og nye desmo medlemmer
 5. Søndag 29 sept: Vi tar en tur og treffes kl 12 på CirkleK grimstad Mest sannsynlig herefoss, birkeland, lillesand for is Bli med!
 6. Fantastisk tur idag i september måned med over 16 varmegrader og sol. Turen gikk ytre vei mot Mandag fra Kristiansand også videre til Evje og tilbake mot Arendal/hynnekleiv/kristiansand. Takk for turen!
 7. Søndag 8 sept: Vi tar en tur til Mandal på søndag og treffes kl 11:00 på Esso Oddemarka. De som kjører fra arendal/grimstad område reiser 10:20 fra CirkleK grimstad. Bli med!
 8. Desmosør var til stedet under årets trollrally hele helga
 9. Søndag 28 juli: Hei! Vi tar en tur på søndag til Lindesnes Fyr. Mange fine veier og fint vær Vi treffer kanskje noen av DesmoVest folka også der. Treffes kl 11:00 på Esso Oddemarka. For de som kjører fra Arendal/Grimstad område treffes vi 10:15 på CirckleK Grimstad. Vi sees!
 10. Det blir dessverre ikke noe organisert tur til løvaas for oss fra sør. Jeg har vakt og kan ikke, og mange reiser på ferie, så om du skal, ta kontakt så kan jeg hjelpe til med å arrangere.
 11. Søndag 16 juni. Vi tar en tur til søndeled/risør og treffes etter motogp kl 15.15 på cirklek harebakken Sees!
 12. Noen fine bilder jeg og @Daniel tok på tur
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines