Jump to content

Lucas

Frivillig
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Lucas

 1. Her kan man skrive om spontanturer 2020
 2. Meget hyggelig kveld med Desmosør gjengen. Nok en bra deppefest med god mat og gaver. Takk til Løvaas og MCTeknikk for bidrag.
 3. Velkommen til årets deppefest!! Vi treffes i grimstad sentrum, 15 november kl 18:00 på happytime pizzeria (storgaten 5).Vi får pizzabuffet for 110kr per person.Håper mange har mulighet til å bli med Det blir noen overraskelser også Ta kontakt om du lurer på noe.Lucas
 4. Kjempetur med ganske bra oppmøte og nye desmo medlemmer
 5. Søndag 29 sept: Vi tar en tur og treffes kl 12 på CirkleK grimstad Mest sannsynlig herefoss, birkeland, lillesand for is Bli med!
 6. Fantastisk tur idag i september måned med over 16 varmegrader og sol. Turen gikk ytre vei mot Mandag fra Kristiansand også videre til Evje og tilbake mot Arendal/hynnekleiv/kristiansand. Takk for turen!
 7. Søndag 8 sept: Vi tar en tur til Mandal på søndag og treffes kl 11:00 på Esso Oddemarka. De som kjører fra arendal/grimstad område reiser 10:20 fra CirkleK grimstad. Bli med!
 8. Desmosør var til stedet under årets trollrally hele helga
 9. Søndag 28 juli: Hei! Vi tar en tur på søndag til Lindesnes Fyr. Mange fine veier og fint vær Vi treffer kanskje noen av DesmoVest folka også der. Treffes kl 11:00 på Esso Oddemarka. For de som kjører fra Arendal/Grimstad område treffes vi 10:15 på CirckleK Grimstad. Vi sees!
 10. Det blir dessverre ikke noe organisert tur til løvaas for oss fra sør. Jeg har vakt og kan ikke, og mange reiser på ferie, så om du skal, ta kontakt så kan jeg hjelpe til med å arrangere.
 11. Søndag 16 juni. Vi tar en tur til søndeled/risør og treffes etter motogp kl 15.15 på cirklek harebakken Sees!
 12. Noen fine bilder jeg og @Daniel tok på tur
 13. Lørdag 1 juni: Vi treffer noen fra Vestfold på Søndeled på lørdag. Vi fra sør treffes kl 09:50 fra CirkleK Harebakken så tar vi turen oppover. Reiser tilbake med de til Arendal og ha en pause på Nidelv. Bli med! PS:Værforbehold.
 14. Søndag 26 mai: Vi tar en tur til Evje. Treffes på hynnekleiv kl 11 sees
 15. Vi er heldige og har fått en del jubileums metalplaketter som jeg kommer til å ta med på tur og dele til medlemmer de er knall fine
 16. Dessverre blir turen avlyst. Vi satser på å komme tilbake sterkere neste år.
 17. Lørdag 11.mai: Vi drar innom mc dag i lillesand. Treffes kl 13 på bensinstasjonen ved e18 vi sees
 18. Dessverre så ble MCTeknikk dagen avlyst. Vi jobber for å finne en ny dato som passer de fleste. Ellers har Magnar og Tariq vært med på mcdagen i Kristiansand, selv om kulde og konfirmasjonstid gjorde at deltagelse ikke var på topp som vanlig. Tariq visste fram nok engang 1299 FE
 19. Nok en gang var årets vårslipp i Arendal ferdig, hvor det var ekstrem mange sykler. Vi samlet oss på torvet og fått "utstilt" 10 ducatier. Flott tur med god selskap, over 20 grader var det også, så det ble is og kaffe. Widar sitt bygg kunne også vises fram (mens han bygger på multistrada'en), og @Daniel var en av de som fikk lov til å prøvesitte den. Virker som han sier: "men det her var jo feil merke". jaja....usikker på det... Vi var også heldige og ble invitert til kake og kaffe hos @janstaleholst og @hildeholst Ble veldig kooooz.
 20. Nok en fantastisk tur, litt kaldt enda. Men deilig å kjøre
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines