Jump to content

Deppefest 2015 fredag 23. oktober


stoppitide

Recommended Posts

Medlemmene i Desmodromene og Nidhogg ønskes hjertelig velkommen til årets Deppefest ;)
 
Vi erstatter vonde på-tampen-av-sesongen-følelser med heftige runder ved middagsbord og bardisk midt i Oslo, Karl Johans gate 45, på Hard Rock Cafe.
 
Påmelding ved betaling egenandel kr 150,- i Shop'n innen onsdag 14. oktober. (ikke pålogget med passord ennå? http://www.desmodromene.com/index.php?/topic/325-logg-inn-og-skaff-nytt-passord-alle-må/ )

 

Velg mellom tre hovedretter ved å skrive her ELLER send mail til [email protected] Blackened Chicken Pasta / Grilled Norwegian Salmon / Veggie Leggie (vegetar)   

 

Desserten er lik for alle og heter Hot Fudge Brownie. Kaffe inkludert. Drikke kjøpes av den enkelte.

 

Vi møtes kl 19 i baren (første etage) og går til bords like etterpå.

 

Vi sees! :D

 

 

 

 

post-75-0-51903800-1444068516.png

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...

God (?) morgen folkens :P og tusen takk for intens innsats i antidepping på Deppefesten.
 
Forskere sier at alkoholforbruket øker når tilgangen gjøres enkel. Det stemmer.
På Hard Rock Cafe serverte Frank oss god og mat og drikke i supertempo. Jeg så bare EN ferdigspist Hot Fudge Brownie (gratulerer Endrolini) så da var det vel nok mat også.
 
 post-75-0-32074000-1445678413.jpg
 
Vi var en liten gruppe i Desmodromene Medicale som ble kjørt tidlig hjem av dagens musikant og hennes mekaniker - øvrige deltagere fortsatte stort sett festen i storbyens hovedgater og bakgater - forhåpentlig med stor suksess B)
 
Lotteriet der alle Medlemmer hadde lodd ble trukket etter hovedretten og Annelie vant Ducati Corse skinndress fra Løvaas Motor. Takk til dem og gratulerer til Annelie (Bjørnar?). De to Spidi-jakkene fra Eker Performance ble vunnet av Mai-Brith og Glenn (GTRacing). Takk til dem og gratulerer til vinnerne. Send mail til [email protected] for avtale om henting/levering av premiene.

 

Tusen takk for en smilende deppefest og et fantastisk år med Desmodromene :) På gjensyn!

Link to comment
Share on other sites

 • Upcoming Events

  No upcoming events found
 • Aktive Tråder

  • Det er ikke så mye snø heller....  
  • Synkroniseringa var bra. Så nå gjennstår det å pelle av luftfilterboksen igjen (for n'te gang) for å få satt på lokket, ja, den må ut av ramma for å få på plass lokket , og lokket må av for å komme til tomgangsskruen. Så jeg bør jo bore et hull i lokket for å komme til med en liten umbrakotrekker. Men, det gjør jeg alltså ikke. Tomgangen er stillt, og den kommer ikke til å forandre seg om jeg skulle endre på co'n via software Så ja, le dere bare i hjel når jeg om en stund, må av med lokket igjen.... Radiatoren er i orden. Den venstre vifta starter på 101 grader og den høyre på 104 grader. Bensintrykket har jeg målt til ca 3 bar, som skal være riktig. Så da er det bare å gå ut og endelig begynne å skru det hele sammen igjen, samt tro på at jeg faktisk kan stille med denne på banedag 23 Mai. Ja da jeg booket denne dagen visste jeg ikke at vi også skulle ha banedag, uka før. ikke visste jeg at vi også skulle ha halv dag. Men, jeg har lyst å bli med denne dagen også, så om helsa er ok og være virker greit, så kanskje...
  • Det hjalp ikke noe, så det må befinne seg en "usynlig" sprekk i innsuget, gummi som har løsne fra metallet pga irr, eller noe slikt...  Så da ble det å bestille nye innsug fra løvaas. Turte ikke spørre om prisen, men jeg håpa på ca max 600 pr stk. Så sjokket kom selførgelig da jeg henta de; ca 1450/stk. Kanskje ikke så rart, nå som kronekursen ligger et sted mellom monpolpenger og  mongolske togrog.🥴 (Og hvis noen tror det vil hjelpe å stemme Høyre neste gang, tar de helt feil.) Monterte med pakn cement (var kanskje unødvendig) i går, locktite på boltene, 5 Nm, på med trottlene, oppstart, stoppa etterhvert med et poff i vertikal innsug. men det viste seg at co sofware var stillt på 0 (null). 16 var utgangspunktet. Nå står den på 22. og co måler ca. 2.6% (er det litt høyt?) og går veldig fint. Jeg måtte skru lufteskruen neste inn på horisontal og ca 1 omdr ut på vertikal, for å få co lik på begge. Det er lett å måle de individuellt på denne, da den har to seperate anlegg, ikke noe krossover eller katalysator. Da gjenstår det å sjekke synkroniseringa igjen. Slik jeg har forstått det kan det være en lite forskjell her, til fordel for co likhet ? Måtte bytte toppdekselpakning på horisontal, og jeg hadde trolig brukt feil pakn cement. eJeg hadde brukt en ikke herdende som fungerer best med papir pakn og slikt? Monterte med en herdende silikonpakning. Også på de små feltene under kam "holderne". Bytta også endelokkene på venstre side på den toppen. Det lakk også kjølevæske fra de korte slangene mellom manifold og radiator. (jeg hadde en mistanke til at disse var dårlige, og burde ha bytta før😶) Rensa for irr på slange stussene og monterte de nye trange fine... Radiatoren var ikke så varm, under testen, på høyre side, i går. Så ikke kom her å si at jeg må tappe kjølevæske og demontere denne for fem💥x👹te gang, fordi den er tett, eller at termostaten er gåen🤣💩
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines