Jump to content

Dekk og deler til Monster S2R 800


Recommended Posts

Planlegger litt utbedringer og oppgraderinger i løpet av vinteren. Har kjøpt inn ojle og filter for enkelt vedlikehold, men trenger nok noe mere etter en lang sesong.

Har utstyret som trengs for justering av reimer, men har ikke gjort det på Duc før. Er det grei skuring?

 

Dekk: har sett for meg M7-RR, men kan hende er det overkill...? Hvor handles disse i Norge? Eller er det like greit å gå utenlands? Evt. hvor? Trenger hjelp til omlegg, så det er kanskje greit å handle hos noen som kan gjøre dette i Oslo området.

 

Kjede og drev: må byttes! Ønsker å endre litt på drevingen. En ned foran eller to opp bak. Er det gode anbefalinger på hvor å handle hva?

D.I.D/Afam fra Ebay? Passer org carrier på Afam drevene?

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Stramme/slakke remmer er svært grei skuring

Noen bruker Unbraco-nøkkel-trikset og noen bruker lydfrekvensmåler. Husk at det er forskjell på frekvensen man bruker på nye kontra brukte remmer. Installerer du nye, så er det smart å etterstramme etter 'noen' hundre kilometer. Byttes annethvert år eller pr 24' km.

 

M7RR er veldig bra dekk. I Oslo kan man f.eks. få dekkene kjøpt og jobben gjort hos AMD. Ellers kan sikkert både Eker og Løvaas hjelpe.

 

En tann ned foran (fra 15 til 14) gjør underverker. Fornuftig å skifte drev foran og bak samtidig med nytt kjede. AFAM quick change er stas, men dyrt i innkjøp - dog billigere bakdrev neste gang. Jeg synes man bør være ganske stødig mekaniker for å skifte kjede selv.... ingen uoverkommelig oppgave, men forferdelig ugreit hvis man gjør noe feil. Verkstedene har greie priser på kjede-/drevpakker og tar ikke grovt betalt for jobben.

 

Når du spør om original 'carrier' passer på AFAM, så antar jeg at du snakker om den ytterste delen/dekselet (cover).... I så fall, ja den passer.

 

Chris Kelly hos CaCycleworks/Ducatitech.com har videoer om kjedeskift og en del annet også https://www.youtube.com/results?search_query=cacycleworks&page=1

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines