Jump to content

Recommended Posts

Ser etter svarte dekaler til tanken på en mattsvart monster. Gjerne 3d, slike som er litt tykkere en klistermerker. Hvis ikke de er i 3d så bør de i alle fall være i en glans eller tekstur som skiller seg fra den mattsvarte tanken.  

Mye å få kjøpt på ebay, men mistenker at kvaliteten ikke nødvendivis holder mål på mye av det. Noen som har tips rundt dette?

Link to comment
Share on other sites

Blank svart ser bra ut på matt svart tank. Diskret stil.

Tror du kan kjøpe nesten hva som helst - det er knapt mulig å lage dekaler som ikke sitter fast. Skulle du være i tvil, så kjøp fra flere forskjellige.

3D/dome/gel/raised/epoxy er omtrent samme vurdering. Her har du også noen fra Ducati å velge blandt. De som sitter på første generasjon hvite Multistrada 1200 (og hvite Hyper?) er enten svarte eller mørkegrå. 

  • Takk 1
Link to comment
Share on other sites

Du får det du betaler for, også på Ebay. Søk på f.eks "ducati resin sticker" så tror jeg du finner typen du leter etter - koster fra 30 kr og oppover, verdt et forsøk. 

Kjøpte et par slike til Scramblern, grei kvalitet og lim men de ble vanskelige å feste skikkelig pga rund tank.. vet ikke om det er noe lettere på Monster. 

https://www.ebay.com/itm/1-Aufkleber-mit-Harz-beschichtet-stickers-3d-DUCATI-Mechanik-Meister-schwarz/202345997460?hash=item2f1cc2e494:g:5tUAAOSw5cNYSubt 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines