Jump to content

Vårsjekk hos Eker Performance


Recommended Posts

Det tilbys i år gratis vårsjekk for medlemmer hos Eker Performance i Fredrikstad 7. mai kl 15:00 til 19:00.

Med få forhåndspåmeldte åpner vi for Drop In i hele tidsrommet. Eker har kapasitet på 16 sykler denne kvelden, kom heller tidlig enn sent for å sikre at de rekker sykkelen din.

Vårsjekken tar ca 15 minutter og omfatter en generell gjennomgang av din Ducati med spesielt fokus på bremser, kjede, drev, oljenivå og lufttrykk med etterfylling av luft ved behov. Ved behov for etterfylling av olje kan det kjøpes av den enkelte på stedet. Oppdages det under sjekken at det er noen større mangler eller feil, vil det bli anbefalt å bestille time på verkstedet for å få dette reparert. Eker har ikke kapasitet til å ta dette under vårsjekken.

En vårsjekk - enten man har kontroll på dette selv, gjør det et annet sted, eller hos Eker - anbefales på det sterkeste.

eker.png

Edited by KjetilF
  • Liker 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hmmm... da er det fremdeles ledig i tre timer og tre kvarter. Nok til at Presidenten får full service, vask og polering. PLUSS flere kopper kaffe fra den sensasjonelt velsmurte kaffemaskinen (ække ofte sånne kontormaskiner lager velsmakende kaffe, men denne gjør det)

Si fra hvis du vil utfordre meg på de timene eller ta en liten fight i drop-in-køen 👊😎 meld deg på / drop in og rull terningene.

Fra spøk til revolver: hjertelig velkommen til et klubb-betalt supergunstig Medlemstilbud. Koselig ettermiddag og betryggende Ducatipleie.

Link to comment
Share on other sites

Værmeldingen er super for morgendagen, det later til å bli en hyggelig vårsjekkseanse hos Eker Performance, med nyttig sjekk av sykkel og hyggelig mingling. Kom heller tidlig enn sent hvis du kan 😎

Velkommen på drop in!

0FCE5A6F-563E-4F65-930B-A58E69B3DCFF.png

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines