Gå til innhold

Vegar Dalsrud

Medlem
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Alt skrevet av Vegar Dalsrud

  1. Ser ut som det fremdeles skal være greit å fylle 98 oktan. https://dinside.dagbladet.no/motor/slar-alarm-om-ny-bensin/79003528 Så spørs det selvfølgelig hvor lenge 98 oktan vil forbli etanolfritt https://www.amcar.no/aktuelt/drivkraft+norge+har+sviktet+bilistene+og+batfolket.html
  2. Artig å følge dere på reisen, takk for fine beskrivelser og bilder.
  3. Da må du vel bruke den medfølgende bolten og avstandstykket og erstatte unbrakoskruen på akslingen ut fra girkassa som Roger har bilde av lenger oppe i tråden. Sensoren montert på staget funker nok bare for std gir retning siden den reagerer på kompresjon.
  4. Jeg tolket det slik siden det ikke sto noe om det så spiller det ingen rolle. Husker ikke hvilken vei det ble koblet, men funker gjør det.
  5. Bare en liten oppfølging på quickshifter kommentaren min den 9 mai. Sensoren fungerer, klarer fint å få over 30% ved å klemme med fingrene. Klarte å få opp følsomheten med å løsne bolten, men måtte ha det såpass løs at den ikke satt godt nok på akslingen lenger. Hadde også litt tenningskutt utenom girskifter, antagelig pga vibrasjoner. Løsningen ble å flytte sensoren til overføringstaget, da funket det bra med 30% threshold, og ingen feil tenningskutt. Så nå er alt såre vel 😎
  6. Jeg gikk for kevlar kitet. Funka supert, men har ikke prøvd de andre så kan ikke sammenligne. https://ducabike.com/ducatiparts/en/superbike-749-999/959-df04-kit-dischi-frizione-completo-evo-kevlar.html
  7. Fikk en prøvetur i finværet i går. Slipperclutchen ser ut til å fungere supert. Sykkelen føles veldig smooth og rolig ved nedgiringer. Gleder meg til å teste på Rudskogen. Quickshifteren derimot fikk jeg ikke helt til, måtte bruke unaturlig mye krefter ved giring for at den skulle kutte tenninga. Har satt Sensor threshold til laveste niva (20%). Sensoren er montert på samme måte som Rogers bilde litt lenger opp i tråden. Kan jeg ha overstrammet bolten? Kanskje prøve å montere på overføringsstaget istedet? Noen tips?
  8. Satt på de mellomste (gule) fjærene, tenkte å prøve en tur med de, så får vi se. Fort gjort å bytte ved behov uansett.
  9. Hei. Har gått til innkjøp av samme clutch og quickshifter. Blir installering når det blir litt varmere i været, kommer sikkert spørsmål etterhvert. Takk for at dere har gått opp opp løypa.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å benytte denne siden godtar du våre Personvernvilkår og Retningslinjer