Jump to content

2 voksne karer på tur til søta bror


Recommended Posts

Undertegnede og Engja fra Lier dro på tur til litt over grensen i dag onsdag 19 juli.

En av få dager denne uka som det var meldt oppholdsvær med en del sol.

Korteste rute Hole-Charlottenberg er på 16,2 mil en vei. Vi tenkte å kjøre en lengre rute på fine veier, så jeg klokket inn på ca 50 mil tur retur.  

Jeg møtte Engja på Liertoppen og vi startet turen med full tank. Ruta var Lier-Oslofjordtunnelen-Kroer-Momarken-Setskog-Skotterud-Charlottenberg-Skillingmark-sukkerveien-Vestmarka og samme vei tilbake.

Engjas veivalg var veldig bra, vi hadde det gøy selv om hastigheten var moderat og med veldig lite trafikk. Bobiler og campingvogner var nesten helt fraværende.

En liten rast på veien opp mellom Momarken og Setskog ved et vann med medbrakt niste, var veldig fint. Bensinfyllingene på Vestmarka før vi krysset grensen og ankom Charlottenberg og litt handling. 

Tid for lunsj etter det og vi planla å sjekke ut et sted litt sørover som ser veldig koselig ut, men som vi aldri har besøkt. Parkerte Duccene og fant oss en plass blant pensjonister og turister. Det viste seg at det de serverte var vafler og kaffe. Ikke akkurat det vi hadde tenkt oss, men tallerkener med doble vafler med syltetøy og krem som ble båret ut til gjestene så veldig godt ut, så vi slo til. Det var veldig godt og vi ble gode og mette. 

Etter dette så var vi sikre på at både Hypermotard og SFV4 Var tunge nok til å sette seg godt på grusveien tilbake til moderlandet. Rutevalget vi gjorde til Vestmarka fra Lier ble kjørt motsatt vei og vi hadde det veldig morsomt. En stopp for litt påfyll av bensin og mat i Ås før siste etappe hjem.

En fin tur ble det, oppholdsvær med noen få regndråper som vi ikke ble våte av. Lite trafikk og flotte veier.

IMG_1654.jpeg

71145981781__AB440DF1-3B54-4A3F-BC04-E19BF8455164.jpeg

IMG_1657.jpeg

IMG_1658.jpeg

71147814818__D692F7F5-8F5A-4A47-AD46-918B27A9867B.jpeg

Per

  • Liker 3
Link to comment
Share on other sites

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Aktive Tråder

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines