Jump to content

NMCU kjekt å ha :)


Recommended Posts

NMCU har blant mye annet nyttig ganske alene sørget for at Norge ikke bruker wire-rekkverk som midtdelere. Ganske kjekt når man leser om dokumentert dødelig sammenheng...

 

http://www.fema-online.eu/website/index.php/2016/09/20/in-25-of-motorcycle-deaths-in-sweden-a-crash-barrier-is-involved/

 

Både som privatperson og president synes jeg alle motorsyklister uten å blunke skulle støtte NMCU med medlemskap og således ta medansvar.

 

Enig?

  • Liker 1
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 2 months later...
  • 11 months later...

Barcelona, Madrid og London valser i vei, helt eller delvis uten å bry seg om at sentrale EUmyndigheter har uttalt at motoriserte tohjulinger er en avgjørende delløsning på trafikkproblemene.

Før vi aner ordet av det har en eller annen overivrig 'grønn' faen satt inn en overfallstakling som gjør oss til fiende heller enn en løsning.

Medlemskap i NMCU er viktig 🏍️ 👍 Det holder ikke å sitte og se på - alle må engasjere seg på en eller annen måte. Du også?

http://www.fema-online.eu/website/index.php/2018/11/26/spains-pollution-problems/

http://www.fema-online.eu/website/index.php/2018/11/30/mag-uk-discusses-biking-with-the-mayor-of-london/

 

 

  • Liker 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Jeg var på et medlemsmøte i NMCU Oslo/Akershus i kveld. Foredrag om sikkerhets(?)rettet digital integrasjon og hvor mc er i det landskapet. Ganske mye er konkret på gang og det kan se ut til at fabrikkene er såpass foroverlent at de får muligheten til å styre dette arbeidet i en retning som vi antagelig kommer til å like, ha nytte av og derfor akseptere.

NMCU sentralt fortalte hva de driver med for tiden. De er som i alle år dypt involvert i planarbeidet FOR motorsyklisme og vår sikkerhet.

Jeg synes alle motorsyklister burde delta i NMCUs arbeid - i det minste ved et medlemskap. 

https://nmcu.org/ 

  • Liker 2
Link to comment
Share on other sites

  • stoppitide pinned and unpinned this topic
  • 2 months later...

Det ble hurlumhei på årsmøtet tidligere i år. Nytt sentralstyre valgt. Én av grunnene var avtalen med BikeLife Norge. En voldsomt dyr avtale for NMCU - mange mente den var totalt ensidig og nesten verdiløs. 

Avtalen er nå reforhandlet. Kraftig!

Medlemmene i NMCU har fått ny avtale tilsendt og inviteres til ekstraordinært årsmøte for å behandle den nye avtalen. Ja/nei/blank

NMCU får arbeidsro og nylig et push med litt statsstøtte til sikkerhetsarbeid.

Link to comment
Share on other sites

Jeg lurer fremdeles litt på hvor tosidig den er. 
Har på ingen måte finlest avtalen, hverken ny eller gammel. Men har litt vanskelig for å se hvordan den kommer NMCU og oss medlemmer tilgode. Utover fripass til hettegenser utenpå skinndress 😉

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved å benytte denne siden godtar du våre Privacy Policy og Guidelines